Training Forum
Tennispalatsi, Helsinki / 29.9.2016 Seuraa tapahtuman kuulumisia Facebookissa

Varaa nyt paikkasi hintaan 329 € (sis. alv 24%).

Hinta sisältää kahvitarjoilut ja lounaan sekä Fitra-kirjapaketin (arvo noin 100 €).Haluatko varata useampia paikkoja kerralla? Klikkaa tästä.

Innosta, vaikuta, menesty

Training Forum kerää yhteen liikunta-alan kovimmat osaajat. Tapahtuman tarkoituksena on luoda ympäristö, johon liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaiset voivat kokoontua inspiroitumaan ja oppimaan uutta.


Training Forumissa pääset kuulemaan alansa huippuammattilaisten tärkeimpiä oivalluksia, verkostoitumaan sekä tutustumaan uusiin intohimoisesti työhönsä suhtautuviin ihmisiin. Training Forum on se oikeasti erilainen liikunta-alan seminaari, jossa uskalletaan unelmoida isosti eikä pelätä kokeilla uutta. Ensimmäisen Training Forumin teemana on kaiken onnistumisen ydin – innostus, osaaminen ja yhdessä tekeminen.

Puhujat

Jutta Gustafsberg

Jutta Gustafsberg

Jutta Gustafsberg on motivoiva puhuja, hyvinvoinnin ammattilainen ja brändäyksen asiantuntija. Jutta on tullut tunnetuksi suosituista elämäntapamuutosta käsittelevistä TV-sarjoista ja kirjoista. Jutan energisyys ja positiivisuus ei voi olla tarttumatta, ja kuulijat lähtevätkin Jutan luennolta ja valmennuksesta hymyssä suin. Seuraa Juttaa Facebookissa.


"Terveiseni on, että peppu ylös penkistä ja saavu paikalle! Uskallan antaa tyytyväisyystakuun tälle huikealle tapahtumalle! Se kantaa pitkälle syksyn pimeinä iltoina hyvänä energiana ja jaksamisena." Lue lisää...


Kalle Palander

Kalle Palander

Kaikkihan Kalle Palanderin tuntevat. Mutta tietääkö kukaan oikeasti, mitä kaikkea vaatii nousta Torniosta täysin tasamaalta alppihiihdon kestomenestyjäksi, maailmancupin voittajaksi ja maailmanmestariksi? Palander on Suomen menestynein miesalppihiihtäjä, joka tietää mihin kovalla harjoittelulla päästään ja paljonko tarvitaan lahjakkuutta – vai tarvitaanko? Seuraa Kallen kuulumisia Facebookissa.


Juha Hulmi

Juha Hulmi

Juha Hulmi on lihaksia päätyönään tutkiva akatemiatutkija ja liikuntafysiologian dosentti, jonka blogissa on kuukausittain noin 100 000 kävijää. Itsekin voimaharjoittelua aktiivisesti harrastava Lihastohtori on suosittu haastateltava päämedioissa. Lihastohtori on liikunnan ja lihasten tieteellisen popularisoinnin osalta arvostetuin ja viihdyttävin auktoriteetti.


"Esitykseni tulee olemaan hyvin poikkeava esityksistä, joita olet aiemmin kuullut. Yhdistän tiukkaa asiaa ja huumoria maanläheisellä tavalla. Luennon jälkeen sinulla on todennäköisesti aiempaa parempi huuhaa-tutka. (...) Training Forum -tapahtuma on ehkäpä vuoden kotimainen treenaamiseen ja ravintoon liittyvä seminaari. Jos haluat nähdä minut puhumassa, tämä on harvinainen tilaisuus sille, koska kieltäydyn 95 prosenttisesti luentopyynnöistä tutkimuskiireiden takia." Lue lisää...


Vilho Ahola

Vilho Ahola

Vilho Ahola on elintapalääketieteeseen perehtynyt yleislääkäri. Aholan erityisosaamisalueita ovat aineenvaihdunta, palautuminen, painonhallinta, hormonitoiminta, mieli ja seksuaalisuus. Potilaina Vilholla on niin Suomen yritysjohdon ja urheiluelämän huippuja kuin aivan tavallisia ihmisiä. Lisäksi hän toimii Suomen fitnessmaajoukkueen lääkärinä, suorittaa eurooppalaista ravitsemuslääketieteen diplomia ja treenaa itse tavoitteellisesti crossfitiä. Aholan Facebook-sivut ovat aihepiirissään Suomen suosituimpien joukossa.


"Olen näiden vuosien aikana uskoakseni saanut hyvän käsityksen siitä, mitä sujuva yhteistyö terveydenhuollon toimijoiden ja liikunta-alan välillä vaatii ja mitkä ovat sen pahimmat esteet. Yhteistyölle on huutava tarve ja tässä olisi valtava potentiaali tehdä ennaltaehkäisevää kansanterveystyötä, mutta verkostoitumista tarvitaan ja myös tiettyjen toimintaperiaatteiden ymmärtämistä ja omaksumista puolin ja toisin – luottamuksen rakentuminen ei tapahdu itsestään. Liikunta-alan ammattilainen ymmärtää esitykseni jälkeen, mitä yhteistyö terveydenhuollon kanssa vaatii ja miten lähteä etenemään asiassa." Lue lisää...


Timo Haikarainen

Timo Haikarainen

Viimeisen 15 vuoden aikana Timo Haikarainen on valmentanut henkilökohtaisesti satoja ihmisiä elämänsä kuntoon. Hänelle on muodostunut 20 000 henkilökohtaisen personal training -ohjauksen kautta maine valmentajana, joka saa aloittelijan kehittymään ennätysvauhtia ja ”ikuiselle tasanteelle” jämähtäneen harjoittelijan kehittymislukot aukeamaan käden käänteessä. Ota Timo Haikarainen seurantaan sosiaalisessa mediassa.


"Kuulet, millaisia periaatteita ja toimintamalleja käytän, jotta työn tuloksellisuus ja tuottavuus kasvavat. Voit alkaa hyödyntämään niitä heti. Isojen periaatteiden lisäksi kuulet myös monia pieniä, välittömästi toimivia kikkoja, joilla teet työstäsi tehokaampaa, tuloksellisempaa ja saat selkeän edun kilpailijoihisi." Lue lisää...


Pippa Laukka

Pippa Laukka

Pippa Laukka on liikuntalääketieteeseen erikoistunut huippulääkäri, joka on hoitanut uransa aikana yli 50 000 potilastapausta. Laukka on yksi Suomen kysytyimmistä joukkuelääkäreistä ja mediassa näkyvä asiantuntija ja intohimoinen liikkuja. Hän on myös Hintsa Performance -yhtiön lääketieteellinen johtaja. Seuraa Pippa Laukan kuulumisia.


"Vaikka elintavat ovat tärkeitä, mielestäni suomalaisessa terveydenhuollossa luotetaan liikaa lääkäriin. Terveydenhuolto on liian reaktiivista toimintaa, tulipalojen sammuttamista. Oma vastuu terveydestä on tärkeää, mutta me ammattilaiset voimme auttaa monin tavoin ihmisiä jo ennen kuin varsinaisia sairauksia alkaa syntyä. (...) Oman esitykseni keskeinen sisältö Training Forumissa pohjautuu siihen, miten voimme parantaa asiakkaidemme suorituskykyä ja onnellisuutta." Lue lisää...


Toni Pesonen ja Evgeni Suokas

Toni Pesonen ja Evgeni Suokas

Treenimedia Tikis tavoittaa huikeat 200 000 suomalaista liikkujaa viikoittain. Tikis.fi -yhteisön ovat perustaneet Evgeni Suokas ja Toni Pesonen, jotka ovat molemmat innokkaita liikkujia ja treenaajia. He ovat löytäneet keinon innostaa suomalaiset haastamaan itsensä eri tavoin niin kuntosalilla kuin kotitreeneissä.


"Annamme parhaita vinkkejä liikunta-alan yrityksen tai brändin markkinointiin. (...) Kerromme tyypillisimmät virheet, joita markkinoijat liikunta-alalla tekevät, ja minkä vuoksi heidän myyntinsä ei kasva. Lisäksi käymme läpi, mitkä tekijät käytännössä ratkaisevat menestyksen verkossa." Lue lisää...

kloOhjelma
8.00Ilmoittautuminen, aamukahvit
8.45Avaussanat, Tuija Pehkonen ja Riku Aalto
9.00Pippa Laukka: Holistinen lähestymistapa suorituskyvyn ja terveyden edistämiseen
9.45Vilho Ahola: Liikunta-alan ja terveydenhuollon yhteistyön mahdollisuudet ja haasteet
10.45Timo Haikarainen: Kokemuksesta varmuutta – voittavat rutiinit
11.45Lounas (Seminaarilipun hintaan sisältyy 10 euron lounasseteli, jonka voit käyttää haluamassasi ravintolassa)
12.45Juha Hulmi: Treeni ja ravinto – älä usko humpuukiin
13.30Evgeni Suokas ja Toni Pesonen: Kuinka saan ääneni kuuluviin digimaailmassa?
14.15Kahvitauko (Tarjoilut sisältyvät seminaarilipun hintaan)
14.45Kalle Palander: Huipulle – lahjoilla vai intohimolla?
15.45Jutta Gustafsberg: Asenne ratkaisee
16.45Loppusanat, Riku Aalto

Seminaarilipun hinta sisältää

  • Vapaavalintaisen Trainer4You verkkokurssin (arvo jopa 95 euroa).
  • Yhteistyöetuna Fitra tarjoaa jokaiselle osallistujalle kirjapaketin (arvo yli 100 euroa).
  • Yhteistyöetuna TNT Trainerit tarjoaa jokaiselle osallistujalle 3kk käyttöaikaa valmennusohjelman PRO versioon veloituksetta (arvo yli 80 euroa).
  • Tarjoilut ja lounaan (hinta sisältää 10 euron lounassetelin)
  • Ja tottakai Suomen kovimpien liikunta-alan osaajien oivallukset ja vinkit

Varaa paikkasi vuoden liikunta-alan tapahtumaan hintaa 329 € (sis. alv 24%).

Hinta sisältää tarjoilut päivän aikana sekä yhteistyökumppaneiden etuja.Haluatko varata useampia paikkoja kerralla? Klikkaa tästä.


Yhteistyökumppanit

Fitra

Fitra

Fitra Oy on liikuntaan ja hyvinvointiin keskittynyt tuotantoyhtiö sekä maamme johtava sportti- ja hyvinvointikirjojen kustantaja. Fitran sisällöt palvelevat niin kuluttajia kuin hyvinvoinnin ja liikunnan ammattilaisia. Fitra on julkaissut yli 40 hyvinvointi- ja liikuntakirjaa sekä tuottanut 500 artikkelia, 1000 blogipostausta sekä kymmeniä videotuotantoja. Fitra Oy on osa Trainer4You-konsernia, joka on personal training -osaamisen koulutus-, jakelu- ja kaupallistamisryhmä.


TNT Trainerit

TNT Trainerit

TNT Trainerit palvelun avulla voit hoitaa kaikki harjoitusasiakkuudet niin yksilö- ja ryhmävalmennuksista etäasiakkuukuuksiin ja säästät samalla aikaa, sekä tuotat parempaa valmennusta. TNT Trainerit palvelu syntyi personal trainereiden toiveesta, jotka halusivat palvelun, millä hoitaa helposti harjoitusasiakkuudet. Tänä päivänä palvelu on yksi Suomen isoimmista, suosituimmista ja nopeiten kasvavista valmennustyökaluista. Liity nyt sinäkin TNT Trainereiden valmennusverkostoon ja koe miten voit helpottaa omaa valmennustyötäsi TNT Trainerit palvelun avulla!


Firstbeat

Firstbeat

Firstbeat on suomalainen hyvinvoinnin, huippu-urheilun ja kuluttajatuotteiden parissa toimiva yritys, jonka kehittämä ainutlaatuinen sydämen sykevälianalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Tuotteisiimme luottavat sadat urheilujoukkueet, hyvinvoinnin ammattilaiset ja kuluttajabrändit Suunnosta Sonyyn.

Training Forum 2016

329,00 €
Training Forum kerää yhteen liikunta-alan kovimmat osaajat. Tapahtuman tarkoituksena on luoda ympäristö, johon liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaiset voivat kokoontua inspiroitumaan ja oppimaan uutta.