Training Forum
Hyvinvoinnin iso kuva

Tennispalatsi, Helsinki / 28.9.2017 Seuraa tapahtuman kuulumisia Facebookissa

Varaa nyt paikkasi hintaan 229 € (sis. alv 24%).

Hinta sisältää kahvitarjoilut ja lounaan sekä osallistujalahjan (arvo noin 100 €).

Jos haluat tarjouksen useamman lipun paketista, ota yhteyttä Mika Nevalaiseen: mika.nevalainen@trainer4you.fi tai 040 0882024.

Osta lippu

Innosta, vaikuta, menesty

Viime vuoden syyskuussa järjestettiin kautta aikojen ensimmäinen Training forum, joka kokosi yhteen noin 350 liikunta-, terveys- ja personal training -alan ammattilaista. Nyt Training forum on jälleen täällä - entistä suurempana, vaikuttavampana ja kokonaisvaltaisempana!

Tämän vuoden teema on hyvinvoinnin iso kuva, eli kaikki se, mitä jää jäljelle, kun ylimääräinen kuorrutus karsitaan pois. Mikä lopulta on tärkeää? Pätevätkö samat perusteet niin terveysliikkujaan kuin huippu-urheilijaankin? Tule Helsingin Tennispalatsiin verkostoitumaan ja kuulemaan, kun alansa huiput jakavat omia kokemuksiaan ja osaamistaan.

Puhujat

Training Forum ohjelma on täydentynyt kahdella kovan luokan esiintyjällä!

Training Forum päivän starttaa uutena kiinnityksenä mielenkiintoisella puheenvuorollaan Jari Sarasvuo, jonka esityksen otsikko kuuluu: Huono kunto on Suomen tuho. Sarasvuo ottaa lavan haltuun Alexander Stubbin ollessa työmatkalla, Euroopan investointipankin varapääjohtajan rooliaan hoitamassa.

Itsensä johtamisesta saamme kuulla alle 20-vuotiaat nuoret Leijonat maailmanmestaruuteen osaltaan siivittäneen Melina Niemen upean puheenvuoron aiheella Mitä kuntoilija voi oppia huippu-urheilijalta? Erkka Westerlundin tuore sopimus KHL –seura Salavat Julajev Ufan kanssa muodostui esteeksi live-esiintymiselle, mutta, ei hätää, sillä Alexander Stubbin tervehdys tullaan näkemään tapahtumassa etäyhteyksin ja Erkka Westerlundin koko esitys on Training Forum vieraiden katsottavissa tallenteena jälkikäteen. Saamme siis kahden huippuesiintyjän puheenvuorot, alkuperäiseen ohjelmaan nähden, ikään kuin kaupan päällisinä.

Onnittelut vielä sekä Stubbille että Westerlundille upeiden uusien työtehtävien johdosta!

Jari Sarasvuo

Jari Sarasvuo

Huono kunto on Suomen tuho

Jari Sarasvuo on tunnettu yrittäjä, valmentaja, tv- ja radiopersoona sekä luennoitsija, joka tunnetaan myös perustamansa yrityksen, Trainers House Oyjn kautta. Valmentamisen lisäksi Sarasvuo on vaikuttanut lukuisten suomalaisten elämään kirjoittamiensa kirjojen sekä tuotteistamiensa Stronghold-verkkovalmennusten kautta. Oli vaikuttamisen väline mikä tahansa, Jari saa yleisössään poikkeuksetta aikaan hämmennystä, heräämisiä, tunteita sekä toimintaa. Näistä seuraa luonnollisesti myös tuloksia.
Puheenvuorossaan Jari kertoo sen, mitä harva uskaltaa tai osaa ajatella, saati sanoa ääneen. Hän kertoo mitä meitä odottaa, jos emme ota vastuuta omasta kuntoisuudestamme ja tue heikoimpia sen edistämisessä. Sarasvuo kertoo myös omasta ja asiakkaidensa suhteesta kokonaisvaltaiseen treenaamiseen. Hän ottaa laskuesimerkkien kautta kantaa siihen, miten kokonaisvaltainen treenaaminen kannattaa hinnoitella, kun investointia vertaa treenaamisen tukemana saavutetun pidemmän ja menestyneemmän työuran arvoon.


Melina Niemi

Melina Niemi

Mitä kuntoilija voi oppia huippu-urheilijalta?

Melina ”Mellu” Niemi on henkinen valmentaja, kirjailija ja Rokmind-valmennusyrityksen perustaja. Hänet tunnetaan parhaiten ansiokkaasta työstään yrityssparraajana sekä kaksi kertaa maailmanmestaruuden voittaneiden Nuorten Leijonien taustajoukoista. Mellun pitkä ja menestyksekäs ura yrittäjänä ja miljoonabisnestä luoneena yritysjohtajana on tehnyt hänestä johtamisen superammattilaisen.


Alexander Stubb

Alexander Stubb

Keho ja Mieli: kolme pointtia hyvästä elämästä

Alexander Stubb on merkittävän uran politiikassa tehnyt Suomen entinen pääministeri, ikuinen optimisti ja innokas liikkuja. Alexander on suorittanut muun muassa Kalmarin Ironman kisan alle kymmeneen tuntiin vuonna 2013 ja läpäisi Havajin Kona Ironmanin vuonna 2016 - kaikki tämä vaativan työn ohella. Triathlonin lisäksi harrastuksiin kuuluvat hiihto, golf, telemark ja twiittailu. Seuraa Alexia Twitterissa.


“Tunti urheilua päivässä tuo kaksi tuntia lisäenergiaa."


Erkka Westerlund

Erkka Westerlund

Itsensä tunteminen ja johtaminen

Erkka Westerlund, liikuntatieteiden maisteri, on ansioitunut jääkiekkovalmentaja, hyvinvointivalmentaja ja urheiluvaikuttaja. Hän on valmentanut useita SM-liigajoukkueita, KHL Jokereita ja toiminut sekä Suomen nuorten, että aikuisten maajoukkueiden päävalmentajana. Westerlund on voittanut Suomen päävalmentajana Olympiahopean ja -pronssin, kaksi MM-hopeaa sekä MM-pronssin jääkiekon parista. Lisäksi hän on toiminut Suomen urheiluopiston rehtorina ja toimitusjohtajana, Jääkiekkoliiton kehityspäällikkönä sekä valmennuksen ja koulutuksen johtajana. Nykyisin hän toimii hyvinvointi- ja johtamisvalmentajana Lepoaika-perheyrityksessä.


Patrik Borg

Patrik Borg

Ravitsemuskapina – vastaisku trendidieeteille

Patrik Borg on ravitsemustaustainen elintapa-asiantuntija ja -tutkija. Hän on rennon syömisen puolestapuhuja, kliinikko, kirjailija ja Suomen Lihavuustutkijat ry:n puheenjohtaja. Vahva työkokemus sekä ääritilanteista - huippu-urheilusta syömishäiriöihin - että arjen sankareista tuo perspektiiviä siihen, mikä on toisaalta mahdollista ja mikä on lopulta järkevää. Seuraa Patrikia Facebookissa.


“Terveellisessä syömisessä kaiken ei tarvitse olla kunnossa. Mutta olennaisten asioiden pitää olla ja pitää tietää mitä ne ovat.”


Satu Tuominen

Satu Tuominen

Varmista huippusuoritus nukkumalla

Satu Tuominen on tehnyt sydämen sykevälien tutkimusmatkaa jo yli vuosikymmenen. Hän tarjoaa kuulijoille työkaluja oman kehonsa sekä kuormituksen, levon ja palautumisen ymmärtämiseen. Satun tavoitteena on opettaa ihmisiä pitämään huolta siitä tärkeimmästä voimavarastaan, eli itsestään.


Arto Pesola

Arto Pesola

Voittavat rutiinit arkiliikunnassa

Arto Pesola on liikuntatieteiden tohtori, Xamk:n tutkimuspäällikkö ja yksi terveysteknologiayritys Fibion Oy:n perustajista. Hän on toiminut asiantuntijajäsenenä Sosiaali- ja Terveysministeriön työryhmässä, joka laati Suomeen istumissuositukset ensimmäisten maiden joukossa maailmassa. Arto on myös kirjoittanut kaksi kirjaa, Luomuliikunnan vallankumous (Fitra 2013) ja Luomuliikunnan työkirja (Fitra 2015). Arto puhuu siitä, kuinka voittavat arkirutiinit ovat terveyden perusta, unohtamatta sitä, että niihin vaikuttavat usein monet muut tekijät kuin pelkästään oma valintamme.


Toni Roponen

Toni Roponen

Optimoi fyysinen kapasiteettisi

Toni Roponen on fyysisen harjoittelun asiantuntija ja huippuvalmentaja. Hän on entinen Suomen ampumahiihdon päävalmentaja, ja hänen valmennettaviinsa kuuluu muun muassa maailmanmestaruuden Oslossa voittanut Matti Heikkinen. Roponen toimii valmennustyön lisäksi MTV Sportin hiihdon sekä yleisurheilun asiantuntijana. Hän avaa yleisölle näkemyksiään fyysisen suorituskyvyn optimoimisesta niin kilpaurheilun, kuntoilun kuin työssä jaksamisenkin kannalta.


Makwan Amirkhani

Makwan Amirkhani

Voittava mieli – kuinka psyykkaan itseni voittamaan?

Makwan ”Maku” Amirkhani on vapaaottelija ja kaikenikäisten suomalaisten esikuva. Hän on raivannut tiensä pakolaisleiriltä menestyneeksi vapaaottelutähdeksi UFC:ssa. Makwan on kertonut rehellisesti ja avoimesti omaa tarinaansa Suomeen tulleena maahanmuuttajana, joka on onnistunut voittamaan vaikeutensa ja elää nyt unelmaansa.

Makwania haastatteleva Mari Sainio on mediasta tunnettu toimittaja. Liikunta, terveys, hyvinvointi, onnellisuus ja elämästä nauttiminen ovat teemoja, joista Mari on ollut kiinnostunut aina. Maria kiehtovat kovasti myös ihmisten elämäntarinat. Toimittamisen lisäksi hän työskentelee monipuolisesti liikunnan ja hyvinvoinnin saralla.


Jutta Gustafsberg

Jutta Gustafsberg

Itsekuri vai intohimo – kummalla tuloksia?

Jutta Gustafsberg, Suomen virallinen hyvinvoinnin suurlähettiläs, on motivoinut kymmeniä tuhansia ihmisiä pitämään itsestään parempaa huolta. Jutta ei jätä ketään kylmäksi, vaan hän auttaa omien kokemustensa ja arjessa toimivien vinkkien avulla kuulijoitaan löytämään polun kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Seuraa Juttaa Facebookissa.


"Terveiseni on, että peppu ylös penkistä ja saavu paikalle! Uskallan antaa tyytyväisyystakuun tälle huikealle tapahtumalle! Se kantaa pitkälle syksyn pimeinä iltoina hyvänä energiana ja jaksamisena."


Tuija Pehkonen, Henri Kemppainen ja Pete Parkkonen

Tuija Pehkonen, Henri Kemppainen ja Pete Parkkonen

Tuija Pehkonen

Tuija Pehkonen on toimittaja, radioammattilainen ja mediapersoona. Hän on viihdyttäjä, puhuja, innostaja ja innostuja. Tuija on intohimoinen somettaja, kirjoittaja ja sporttaaja. Kesällä 2015 Tuija oli mukana Huippujengin matkassa Perun vuoristossa.


Henri Kemppainen

Henri Kemppainen on valloittava illusionisti-taikuri, jonka humoristinen tyyli, energisyys ja ennen kaikkea kyky ottaa kontaktia yleisöön tekevät hänestä erinomaisen hauskan esiintyjän. 11-vuotiaana ensimmäisen taikashownsa loihtinut Kemppainen on saanut oppinsa Las Vegasissa alan huipuilta ja kiertänyt ympäri maailmaa esiintymässä omien ohjelmanumeroidensa kanssa aina Abu Dhabia myöten.


Pete Parkkonen

Pete Parkkonen on Idolsin neljänneltä kaudelta suosioon noussut ja viime vuoden lopussa MTV3:n supersuositun Tähdet, tähdet –ohjelman voittanut artisti. Parkkosen platinarajan ylittänyt Mitä mä teen feat JVG -single sai jatkoa marraskuussa 2016, kun uusi sinkku Kohta sataa julkaistiin. Kappaleen musiikkivideosta tuli vuoden kohutuin musiikkivideo, jota katsottiin parhaimmillaan vuorokaudessa jopa 450 000 kertaa.

kloOhjelma
8.00Ilmoittautuminen, aamupala, kumppanitoriin tutustuminen
9.00Avaussanat, Tuija Pehkonen ja Riku Aalto
9.15Jari Sarasvuo: Huono kunto on Suomen tuho
10.00Melina Niemi: Mitä kuntoilija voi oppia huippu-urheilijalta?
10.45Patrik Borg: Vastaisku trendidieeteille
11.30Lounas (Seminaarilipun hintaan sisältyy lounas Tennispalatsilla)
12.40Satu Tuominen: Varmista huippusuoritus nukkumalla
13.15Arto Pesola: Voittavat rutiinit arkiliikunnassa
14.00Kahvitauko (Tarjoilut sisältyvät seminaarilipun hintaan)
14.45Minna Paajanen: Valtion liikuntaneuvoston pääsihteerin terveiset
14.50Toni Roponen: Optimoi fyysinen kapasiteettisi
15.30Makwan Amirkhani & Mari Sainio: Voittava mieli – Kuinka psyykkaan itseni voittamaan
16.00Jutta Gustafsberg: Itsekuri vs intohimo – kummalla tuloksia?
16.45Mika Nevalainen / Trainer4You & Tommi Rytkönen / Smartum: Loppusanat
17.00Pete Parkkonen
17.15Cocktail
18.30Seminaari päättyy

Varaa nyt paikkasi hintaan 229 € (sis. alv 24%).

Hinta sisältää kahvitarjoilut ja lounaan sekä osallistujalahjan (arvo noin 100 €).

Jos haluat tarjouksen useamman lipun paketista, ota yhteyttä Mika Nevalaiseen: mika.nevalainen@trainer4you.fi tai 040 0882024.

Osta lippu

Yhteistyökumppanit