Trainer4You Personal training -verkoston esittely


Myynnin & markkinoinnin -koulutus


Jotta voit tehdä työksesi sitä mistä nautit, tulee osaamisesi saada esille ja asikkaiden saataville. Kaksipäiväisessä myynnin ja markkinoinnin koulutuksessa hiomme niin taitojasi kuin motivaatiotasi nostaa liiketoimintasi seuraavalle tasolle. Koulutus järjestetään pienryhmässä, jolloin kouluttajalla jää enemmän aikaa jokaiselle opiskelijalle.

Henkilökohtainen mentori


Myynti ja markkinointi koulutuksen jälkeen saat ensimmäisen puolen vuoden ajalle henkilökohtaisen mentorin, joka on kokenut liikunta-alan yrittäjä. Mentorin ohjauksella viet toimenpiteet käytäntöön. Mentori on liiketoimintasi personal trainer, joka kirittää sinua kohti tavoitteitasi. Henkilökohtaisessa mentoroinnissa kuulet parhaat käytännöt ja vinkit henkilöltä, joka on avustanut kymmeniä muitakin personal trainereitä yritystoiminnan alkutaipaleella. Lisäksi pohditte yhdessä mentorisi kanssa tavoitteet ja suuntaviivat tulevaisuuteen.

Valmiit valmennus- ja liiketoimintamateriaalit


Valmiiden materiaalien avulla säästät valtavasti aikaa ja vaivaa. Saat käyttöösi laajan valikoiman yksilö- ja pienryhmävalmennustuotteita (11 teemaa), valmennuksessa tarvittavat lomakkeet, markkinointimateriaalit ja valmiit luento- ja workshopkokonaisuudet.

Valmiiksi tuotteistetut 12 viikon pienryhmävalmennustuotteet sisältävät esimerkiksi:

 • Kattavan valmentajan oppaan, jossa on avattuna koko valmennuksen sisältö tapaamiskerroittain. Jokaiselle tapaamiselle on tarkka tuntisuunnitelma (katso esimerkit), jota noudattamalla takaat loistavan asiakaskokemuksen pienryhmällesi.
 • Pienryhmäkohtaisen markkinointimateriaalin ja pienryhmävalmennuksen esittelyharjoituksen.
 • Valmiit luentopohjat ja tietoiskut (katso esimerkki) sekä käsikirjoituksen luennon pitämiseen.
 • Valmiit sähköpostipohjat valmennukseen liittyvään viestintään.
 • HUOM! Voit tutustua SALI-pienryhmävalmennuksen materiaaliin kokonaisuudessaan tietopankissamme! Siirry materiaaliin tästä.

  Pienryhmävalmennustuotteet

  11 pienryhmävalmennustuotetta valmiiksi tuotteistettuna seuraavista aiheista: Combat, Crosstraining, Juoksu, Kehonmuokkaus, Kunto, Painonhallinta, Ravinto, Ryhti, Sali, Triathlon ja Voima.

  Jokaiseen pienryhmävalmennustuotteeseen kuuluu kattava valmentajanopas, jota noudattamalla valmennus on helppo toteuttaa.

  Yksilövalmennustuotteet

  Yksilövalmennustuotteet sisältävät erilaisia esimerkkipohjia kausisuunnitelmiin ja harjoitusohjelmiin sekä ravinto-ohjelmia eri tavoitteisiin.

  Valmiita luentoja

  Luentopankista löydät lukuisia aiheita, esim. suorituskyvyn optimointi, liikunta ja terveys, juoksu, kestävyysharjoittelu, ravitsemus, kehonmuokkaus, kuntosaliharjoittelu, motivaatio, painonpudotus - ja hallinta, toiminnallinen harjoittelu, venyttely, ym. ym.

  Valmiita workshoppeja

  Valmiita luentoja ja käytännön harjoituksia käsikirjoituksineen workshopin järjestämiseen.

  Myynnin ja valmennuksen tukimateriaaleja

  Sopimukset, lomakkeet, asiakasreferenssi pohjat ym.

  Syketriben valmennusjärjestelmä täysillä ominaisuuksilla ja asiakaskohtaisella hinnoittelulla (liikepankki ja ohjeet asiakkaalle)

  Kampanja- ja kausikohtaisia markkinointimateriaaleja.

Ammattitaidon kehittämisen mahdollisuudet


Personal trainerin työssä jatkuva itsensä kehittäminen on sekä yksi työn parhaista puolista, että myös välttämättömyys. Omaa osaamista kannattaa erikoistaa omien vahvuuksien suuntaan, näin vaikutat myös siihen, millaisia asiakkaita luoksesi hakeutuu. Psyykkiseen valmentamiseen erikoistunut personal trainer hyödyntää valmennuksissaan erilaista lähtestymistapaa, kuin voimavalmennukseen erikoistunut henkilö.

Verkostolisenssin myötä saat:

 • Yhden Trainer4You jatkokoulutuksen -50% alennuksella / vuosi (arvo 795-1100€)
 • Kolme veloituksetonta Trainer4You Online -koulutusta valintasi mukaan / vuosi (arvo 1200€)
 • 10kpl Fitran kirjoja veloituksetta kotiin toimitettuna valintasi mukaan / vuosi (arvo n. 350€)

Rahanarvoiset edut


Lisäksi olet oikeutettu valmentajaverkostolle tarkoitettuihin yhteistyöetuhin:

 • Syketribe valmennusjärjestelmän yritystili käyttöösi ilman kk-maksuja (maksat vain aktiivisista asiakkaista, etusi yli 400€ /vuosi)
 • Korostettu valmentajahaku.fi näkyvyys
 • Fast, Cocovin ja Celciuksen tuotteet -20%
 • Treenikauppa.fi -25% ostoksista
 • Casall tuotteet -40%
 • Lähitapiolan vakuutukset yrittäjälle edullisemmin kuin muualta
 • Kirjanpitopalveluiden etuudet (Talenom ja Provada)

Tutustu Tietopankissa SALI-valmennusmateriaaliin


Löydät Trainer4You Tietopankista SALI-valmennusmateriaalin täysimääräisenä tutustuttavaksi.

SALI-valmennusmateriaali on suunniteltu 12 viikon kestoiseen pienryhmävalmennukseen. Löydät materiaalista jokaiselle tapaamiselle liittyvän tietoiskun (katso esimerkki) sekä valmiin tuntisuunnitelman (katso esimerkit) ja harjoituksen.

HUOM! Voit tutustua SALI-pienryhmävalmennuksen materiaaliin kokonaisuudessaan tietopankissamme! Siirry materiaaliin tästä.

HUOM! Kaikki Trainer4You Personal training lisenssiin kuuluvat materiaalit ovat täysin valmentajan muokattavissa, voit siis käyttää materiaalia joko sellaisenaan tai käyttää vain niitä osia, mitä haluat. Lisenssi ei siis sido sinua valmentamaan vain "tietyllä tapaa" vaan se myös auttaa sinua kehittymään ja kehittämään valmennuspalveluitasi.

Lisenssin hinta


Koulutus ja rekisteröintimaksu 595€ (sis. alv 24%)

 • Sisältää 2 päiväisen myynnin ja markkinoinnin koulutuksen
 • Henkilökohtainen mentori puolen vuoden ajalle

Verkostolisenssi - 6 kk sopimus

 • 149€/kk kuuden kuukauden ajan ja sen jälkeen 89€/kk (sis. alv 24%)
 • Online -koulutusten avaaminen kvartaalettain ja Fitran kirjojen toimitus puolivuosittain.

Verkostolisenssi - 12 kk sopimus

 • Kuukausihinta alusta asti vain 89€/kk (sis. alv 24%)
 • Online -koulutukset opiskeltavaksi heti ja Fitran kirjojen toimitus joko kerralla tai puolivuosittain.

Haluatko että otamme sinuun yhteyttä valmentajaverkostoon liittyen? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme yhteyttä ja vastaamme kysymyksiisi.

Kysymyksiisi vastaa Nina Hahtala

 010 5053112  nina.hahtala@trainer4you.fi