Juoksun oheisharjoittelun ideapankki.

Kiinnitä huomiota oheisharjoitteluun, juokse laadukkaammin!

Juoksu kuormittaa monia vartalon lihasryhmiä, etenkin alavartalon ja keskivartalon lihasryhmiä. Kun esimerkiksi lantion seudun lihasten lihaskunto on riittävän hyvä, säilyy alavartalon ja jalkojen linjaukset juostessa hyvänä ja näin ennaltaehkäistään ikäviä rasitusvammoja. Hyvä liikkuvuus taas mahdollistaa laajat liikeradat ja tekee juoksusta rentoa.

Monipuolista juoksuharjoittelua

Monipuolisella oheisharjoittelulla on mahdollista kehittää lihaskuntoa, liikkuvuutta ja juoksutekniikka. Oheisharjoitepankista saat valmiita harjoitusohjelmia ja paljon ideoita monipuoliseen juoksun oheisharjoitteluun.

Yli 100 harjoitteen liikepankki - takuuvarmoja ideoita harjoitteluun

Kurssin sisältö jakautuu kolmeen osaan: Juoksukoordinaatioharjoituksiin, lihaskuntoharjoituksiin ja liikkuvuusharjoituksiin. Saat myös aloittelijan ja edistyneen harjoittelijan esimerkki harjoitusohjelmat sekä yhdeksän valmista harjoitusohjelmaa. Harjoitusliikepankin avulla monipuolistat ja kehität harjoitteluasi. Näin verkkokurssimme toimivat.


Juoksijan oheisharjoittelu verkkokurssi

0,00 €

Juoksijan oheisharjoittelu -verkkokurssi on avoinna jokaiselle Trainer4You tietopankkiin rekisteröityvälle!Verkkokurssin sisältö on välittömästi maksun jälkeen käytössäsi Trainer4You-tililläsi. Näin verkkokurssimme toimivat.