Home
Kieli: en

Verkkokurssit

Miellyttävä muutos

Miellyttävä muutos -verkkokurssi antaa Sinulle eväät kestävän ja miellyttävän muutoksen tekemiseen pieniä, mutta vaikuttavia elintapamuutoksia tekemällä. Kurssi ei edellytä kurjuuden kokemista, suuria luopumisia, tiukan dieetin noudattamista tai päivittäisiä, rankkoja treenejä. Itse asiassa tällä verkkokurssilla liikunta astuu kuvioihin vasta ihan loppusuoralla.

Asiantuntijoina toimivat painonhallintapsykologiaan erikoistunut ravitsemusterapeutti Jonna Heinonen, liikuntafysiologi ja istumistutkija Arto Pesola sekä personal trainer ja fysioterapeutti Riku Aalto. Tämä tiimi auttaa sinua ymmärtämään, mitkä asiat ovat oikeasti tärkeitä onnistuneessa elämäntapamuutoksessa, ja motivoi ja kannustaa sinua omassa muutoksessasi.

95,00 € (sis. alv 24 %)

Tie tuloksiin

Oletko miettinyt, mitä hyvinvointi oikeastaan on? Entä tiedätkö, miten suorituskyky kehittyy, kuinka lihas kasvaa, kuinka voimaa hankitaan, miten kestävyyskuntoa kehitetään, mitä kannattaisi syödä pysyäkseen terveenä, miksi uni on tärkeää ja mitä vammojen ennaltaehkäisemiseksi on tehtävissä?

Tie tuloksiin -verkkokurssillamme syvennymme näihin teemoihin, toisin sanoen kehittävän harjoittelun perusteisiin. Tie tuloksiin -verkkokurssi on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita liikunnan, levon ja ravitsemuksen vaikutuksista hyvinvointiin ja harjoitteluun.

95,00 € (sis. alv 24 %)

Juoksijan oheisharjoittelu

Juoksijan oheisharjoittelu -verkkokurssi on avoinna jokaiselle Trainer4You tietopankkiin rekisteröityvälle!

Juoksu kuormittaa monia vartalon lihasryhmiä, etenkin alavartalon ja keskivartalon lihasryhmiä. Kun esimerkiksi lantion seudun lihasten lihaskunto on riittävän hyvä, säilyy alavartalon ja jalkojen linjaukset juostessa hyvänä ja näin ennaltaehkäistään ikäviä rasitusvammoja. Hyvä liikkuvuus taas mahdollistaa laajat liikeradat ja tekee juoksusta rentoa.

Monipuolisella oheisharjoittelulla on mahdollista kehittää lihaskuntoa, liikkuvuutta ja juoksutekniikka. Oheisharjoitepankista saat valmiita harjoitusohjelmia ja paljon ideoita monipuoliseen juoksun oheisharjoitteluun.

0,00 € (sis. alv 24 %)

Tervettä suorituskykyä - Hartiarengas ja olkapää

Tervettä suorituskykyä -verkkokurssisarja on suunnattu liikunnan, valmennuksen ja kuntoutuksen ammattilaisille sekä aktiivisille kuntoilijoille. Liikkeen ja harjoittelun laatu on kriittinen tekijä kun tavoitteena on kehittää suorituskykyä tai kuntoutua vammasta, ja juuri siihen asiaan verkkokurssilla pureudutaan!

Tältä verkkokurssilta saat selkeät ja konkreettiset työkalut asiakkaasi liikkeen laadun, vammariskien ja suorituskyky vuotojen arvioimiseen ja korjaamiseen. Viemällä tämän koulutuksen opit käytäntöön, varmistat liikkeen olevan lääkettä asiakkaallesi ja, että harjoittelulla saavutetaan paras mahdollinen suorituskyky samalla tuki- ja liikuntaelimistön terveyttä edistäen.

159,00 € (sis. alv 24 %)

Raskausajan liikunta

Liikunta raskauden aikana on tärkeää, mutta se on tehtävä oikein. Oikeanlainen liikunta mm. valmistaa kudoksia synnytystä varten ja edistää lapsen kasvua ja kehitystä sekä nopeuttaa synnytyksestä palautumista. Raskausajan liikunnan sanotaan myös olevan varhaista liikuntakasvatusta syntyvälle lapselle!

Raskausajan liikunta -verkkokurssiin on koottu laaja teoriapohja raskauden kulusta, odottavan äidin liikkumisen erityispiirteistä sekä kattava liikepankki ja valmiita ohjeita harjoittelun suunnittelemiseen. Opiskelu tapahtuu videoiden ja kirjallisten materiaalien avulla.

Verkkokurssi sopii mainiosti ammattilaisille, odottaville äideille ja raskautta suunnitteleville. Suomessa syntyy vuosittain 50 000 – 60 000 lasta ja todennäköisesti jokaisen personal trainerin asiakaskuntaan kuuluu jossain vaiheessa raskaana oleva tai jo synnyttänyt nainen.

Niin raskaana olevien naisten kuin heidän kanssaan työskentelevien ammattilaisten onkin erityisen tärkeää ymmärtää raskauden mukanaan tuomat muutokset naisen kehossa sekä muutosten vaikutukset liikkumiseen.

59,90 € (sis. alv 24 %)

Liikunta synnytyksen jälkeen

Miten aloittaa liikunta synnytyksen jälkeen? Milloin on oikea aika aloittaa ja kuinka raskaasti? Miten raskaus ja synnytys vaikuttavat äidin kehoon ja miten muutokset tulisi huomioida liikunnassa?

Liikunta synnytyksen jälkeen -verkkokurssiin on koottu laaja teoriapohja synnytyksen vaikutuksista äidin kehoon sekä kattava liikepankki ja valmiita harjoitusohjelmia harjoittelun tukemiseksi.

Synnytyksen jälkeisellä liikunnalla voidaan tukea äidin palautumista synnytyksestä, sekä edistää esimerkiksi raskauden jälkeistä painonpudotusta. Jotta äidin palautumista synnytyksestä voitaisiin tukea parhaalla mahdollisella tavalla, on äidin ja valmentajan tärkeää ymmärtää myös synnytyksen kulku pääpiirteittäin sekä siitä aiheutuvat muutokset äidin kehossa.

Liikunta synnytyksen jälkeen -verkkokurssi sopii erinomaisesti sekä äideille että liikunta-alan ammattilaisille.

59,90 € (sis. alv 24 %)

Toiminnallinen faskia

Viime vuosina on alettu ymmärtää sidekudoksen eli faskian laajempaa merkitystä sekä faskian muodostamia nk. myofaskiaalisia jatkumoita. Aiemmin faskiaa on pidetty lähinnä lihaksia ympäröivänä kalvona, mutta uusin tutkimustieto paljastanut, että kyseessä on merkittävä kehon toiminnallinen osa.

Nykyaikainen passiivinen elämäntyyli aiheuttaa faskiakerrosten takertumista toisiinsa ja kiinnikkeiden muodostumista, mikä heikentää suorituskykyä sekä altistaa loukkaantumisille ja kipuongelmille. Monet ongelmat olisivat ehkäistävissä oikeanlaisella harjoittelulla ja kehonhuollolla.

Toiminnallinen faskia -verkkokurssi tarjoaa kattavan tietämyksen ja liikepankin myofaskiaalisten jatkumoiden harjoittamiseen ja avaa ovet monipuolisempaan liikunnan maailmaan.

Kurssin sisältö jakautuu kahteen osaan: Luento-osuudessa käydään läpi faskian anatomiaa ja ominaisuuksia sekä perusteluja harjoituksille. Harjoitusvideoista puolestaan opit käytännön sovellusten ydinasioita.

59,90 €