Trainer4You - oikeat ihmiset ympärillesi

Trainer4You on suomalainen personal training -osaamisen uranuurtajayritys. Koulutamme liikunta- ja hyvinvointialalle uusia valmentajia ja tarjoamme yritysasiakkaillemme fyysistä hyvinvointia edistäviä palveluita.

Personal training -alan suurimpana kouluttajana koemme merkittävää vastuuta alan jatkuvasta kehittämisestä. Koulutuksemme perustuvat tutkittuun tietoon sekä kouluttajiemme vuosikymmenten kokemukseen alalla. Trainer4You Personal trainer -koulutus seuraa Euroopan liikunta-alan kattojärjestön EuropeActiven asettamia koulutusstandardeja.


Visiomme on olla personal training -osaamisen vetovoimainen edelläkävijä

Missiomme on parantaa ihmisten elämänlaatua tutkimukseen ja kokemukseen perustuvan personal training osaamisen avulla ja luoda edelläkävijän tarmolla uusia mahdollisuuksia alalle.

Trainer4You -konserni rakentuu kolmesta oman alansa kärkiosaamista tuottavasta yrityksestä:

Trainer4You Oy

Trainer4You on paitsi Suomen suurin, myös yksi Euroopan johtavista personal trainer -alan koulutusorganisaatioista niin koulutettujen valmentajien lukumäärällä kuin koulutusliiketoiminnan liikevaihdolla mitattuna. Olemme aktiivisesti kehittäneet koko personal training kenttää eteenpäin ja luoneet alalle uusia mahdollisuuksia vuodesta jo 2004 lähtien. Samalla missiolla jatkamme edelleen. Lue lisää personal trainer –koulutuksesta

Trainer4You Revolution Oy

Vuonna 2014 perustettu Trainer4You Revolution tarjoaa personal trainereiden ja liikuntakeskusten käyttöön parhaat personal training -liiketoimintamallit. Revolution on mukana muun muassa Digital Health Revolution -hankkeessa, jossa tutkitaan valmennuskonseptin tuloksellisuutta osana terveydenhuollon palveluja. Tavoitteenamme on, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä. Lue lisää Trainer4You Personal training -liiketoimintamallista sekä personal training -palveluista.

Fitra Oy

Fitra Oy on vuonna 2005 perustettu liikuntaan ja hyvinvointiin keskittynyt tuotantoyhtiö sekä maamme johtava sportti- ja hyvinvointikirjojen kustantaja. Sisältömme palvelevat niin kuluttajia kuin hyvinvoinnin ja liikunnan ammattilaisia, ja auttavat suomalaisia muuttamaan liikunta- ja terveystottumuksiaan paremmiksi. Kirjailijoiden joukosta löytyvät muun muassa Juha Hulmi, Pippa Laukka, Timo Haikarainen sekä Lasse Seppänen ja Riku Aalto. Tutustu tarjontaamme Fitran verkkokaupassa.

Trainer4You – intohimoista työtä unelmien eteen

Mikä on Trainer4You? Vastaus on Me. Juuri niin, Me, ihmiset täällä. Meitä trainer4youlaisia on kerääntynyt yhteen vuosien varrella jo aika iso joukko. Parikymmentä meistä pitää huolta siitä että kaikki rullaa niin kuin pitää, ja kolmisenkymmentä personal trainingin erikoisosaajaa jakaa oppejamme koulutusten ja valmennusten kautta eteenpäin. Vuosien saatossa olemme saaneet olla jakamassa osaamistamme tuhansille ihmisille. Siksi piirissämme on valtavasti ihmisiä ympäri Suomen ja jopa Euroopan: personal trainereita, ravintovalmentajia ja yhteistyökumppaneita. Kaiken kaikkiaan vaikuttava joukko hyvinvointialan huippuosaajia.

Meidän tarinamme sai alkunsa, kun yrityksen perustaja, Riku, lähti rohkeasti seuraamaan unelmaansa. Hän kääri hihansa ja alkoi personal trainer –yrittäjäksi 90-luvun loppupuolella. Hän satsasi säästönsä, hankki välineitä, järjesti toimitilat ja suhtautui intohimoisesti valmentamiseen. Yksilö- ja yritysvalmennuksia, missejä ja huippu-urheilijoita, luentoja ja lehtijuttuja, roppakaupalla intohimoa työtä kohtaan. Jopa matkalla vaimonsa kanssa synnytyslaitokselle hän poikkesi jakamaan asiakkailleen uudet, päivitetyt treeniohjelmat. Ihan vain koska niin oli luvattu. Sitähän se intohimo on – omistautumista, järkkymätöntä uskoa omaan tekemiseen ja vahvaa visiota tulevasta. Ehkä vähän hulluuttakin. Rohkeus, kunnianhimo ja tekemisestä nauttiminen säteili ja tarttui. Hiljalleen mukaan lähti muita, samanhenkisiä ihmisiä. Yksi sieltä, toinen täältä. Kaikilla oli sama, rautainen asenne: Me teemme huippuduunia ja nautimme siitä!

Nopeasti Trainer4You -valmentajien suosio kasvoi. Vaikka mukana oli sisukas joukko personal trainingin ammattilaisia, tunnit eivät yksinkertaisesti riittäneet vastaamaan kasvavaan kysyntään. Tarvittiin uusia personal trainereita, mutta mistä? Kun suunnannäyttäjiä ei ollut, paras vaihtoehto oli luoda oma personal trainer -koulutus. Ei suinkaan mikä tahansa koulutus, vaan niin laadukas, kiinnostava ja kattava kokonaisuus, että osallistujat voitaisiin hyvillä mielin hyväksyä mukaan Trainer4You -valmentajien huippujoukkoihin. Syntyi Trainer4You -koulutustoiminta, nykyinen keihäänkärkemme ja kulmakivemme. Meidän ylpeytemme.

Matka jatkui, joukko laajeni, koulutuksemme kehittyivät entisestään ja aloimme jakaa oppimaamme eteenpäin myös kirjojen muodossa. Rakensimme personal training –osaamistamme eteenpäin pala palalta, yhtenä joukkueena, toinen toistamme sparraten. Otimme asiaksemme koko alan edistämisen. Meille oli, ja on yhä tärkeää, että koko ala voi hyvin ja kehittyy. Siis koko ala: jokainen joka alalla työskentelee, ja jokainen, joka on alan vaikutuspiirissä.

Edelleen, yli kymmenen vuoden jälkeen, Me teemme huippuduunia ja nautimme siitä! Katsommepa eteen, taakse tai ympärillemme, voimme ylpeinä sanoa olevamme personal training –osaamisen edelläkävijöitä. Olemme itse yrittäneet, valmentaneet, oppineet, kompuroineet, kehittäneet ja onnistuneet. Olemme kasvaneet yhden miehen toiminimestä kolmen yhtiön konserniksi. Olemme valmentaneet tuhansia yksilöitä ja satoja yrityksiä, julkaisseet kymmeniä kirjoja ja valtavan määrän sisältöjä, kouluttaneet kentälle tuhansia ammattilaisia, kehittäneet alaa Euroopassa ja luoneet koko Suomen kattavan valmentajaverkoston. Olemme kansainvälisesti arvostettu personal training –alan osaaja.

Kaiken kokemamme ja oppimamme perusteella voimme hyvillä mielin sanoa, että meillä on varmasti sinulle paljon annettavaa. Yhtä paljon kuin sinulla meille. Yhden asian paljastamme jo nyt: kaikki on mahdollista, kun vain löydät oikeat ihmiset ympärillesi. Tervetuloa mukaan!

Trainer4You-tiimi