Ihmisten hyvinvoinnin asialla

Työhyvinvointi on ihmisten hyvinvointia.

Terveys ja hyvinvointi ovat jokaiselle tärkeitä arvoja, ne koostuvat pienistä valinnoista arjen keskellä. Pienilläkin muutoksilla voi olla suuri vaikutus pidemmällä aikajaksolla. Työnantaja voi tukea työntekijöitä huomaamaan, kuinka he voisivat parantaa terveys- ja hyvinvointitottumuksiaan arjessa. Hyvinvoiva työpaikka syntyy hyvinvoivista työntekijöistä.

”Jo liikuntapataan pudonneiden innostaminen ja aktivoiminen on helppoa. Todellinen haaste piilee liikunnallisesti passiivisten motivoinnista sekä liikkeelle saamisessa sekä heidän innostuksensa säilyttämisessä. Siinä koemme olevamme parhaimmillamme.”
- Riku Aalto, Trainer4You

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö

Ratkaisumme: Oman hyvinvoinnin asiantuntija - yrityksen tärkein voimavara

Oman hyvinvoinnin asiantuntijakoulutus valmentaa henkilöstösi oman hyvinvointinsa parhaiksi asiantuntijoiksi sekä lähiympäristönsä vertaistreenareiksi.

Koulutus koostuu verkkokursseista sekä lähiopetuksesta. Se lisää työntekijän ymmärrystä siitä, miten jokapäiväisillä valinnoilla voi vaikuttaa omaan hyvinvointiin, ja edistää vastuun ottamista omasta terveydestä. Oman hyvinvoinnin asiantuntijakoulutuksen käyneet henkilöt saavatkin perusvalmiudet toimia työyhteisössä ns. vertaistreenarin roolissa.

Innostuksen lisääntyminen ja aktivoituminen jalkautuvat parhaimmillaan myös lähiympäristöön eli työyhteisöön ja muihin perheenjäseniin.

Tutustu Oman hyvinvoinnin asiantuntijakoulutukseen

Jokainen meistä tietää, että työnantajan tärkein voimavara ovat ihmiset. Työntekijät tekevät yrityksestä joko menestyvän tai menehtyvän. Motivoitunut, hyväkuntoinen ja sitoutunut työntekijä sairastaa vähemmän, tekee työnsä tehokkaammin ja pysyy pidempään talon palveluksessa ja on myös onnellisempi omassa elämässään. Sytytä henkilöstösi sisäinen motivaatio Oman hyvinvoinnin asiantuntijakoulutuksen avulla.

 • Miellyttävä muutos -verkkokurssi
 • Hyvinvointivalmentaja -koulutus
 • Tie tuloksiin -verkkokurssi
 • Trainer4You Hyvinvoinnin tietopankki

Miellyttävä muutos -verkkokurssi tarjoaa avaimet kestävään muutokseen, onnistuneen elämäntapamuutoksen työkalut tarjoamalla.

Kesto: n. 5 h

Verkkokurssin teemoina ovat elämäntapamuutos- ja ravitsemuspsykologia, arkiaktiivisuuden merkitys, terveyden perusta (uni, lepo, ravitsemus ja arkiliikunta) sekä kuntoliikunnan aloittaminen, aloittamisen kynnyksen madaltaminen ja nousujohteinen eteneminen.

Hyvinvointivalmentajakoulutus auttaa erottamaan oleellisen tiedon epäoleellisesta ja vie opit tehokkaasti käytäntöön.

Kesto: 16 h (2 x 8 h tai 4 x 4 h)

 1. Resepti elinikäiseen kuntoon ja hyvinvointiin
 2. Fyysisen kunnon kehittämisen perusteet
 3. Kehon rakenne ja toiminta sekä lihaskuntoharjoittelu
 4. Kestävyys ja sykeohjattu liikunta
 5. Lepo ja palautuminen
 6. Ravitsemussuositukset käytännössä
 7. Käytännön harjoitukset kestävyys-, lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelusta

Tie tuloksiin –verkkokurssi syventää hyvinvoinnin eri osatekijöiden harjoittamista teoriassa ja käytännössä.

Kesto: 5 h

 1. Hyvinvoinnin osatekijät
 2. Lihaskuntoharjoittelun perusteet
 3. Kestävyysharjoittelun perusteet
 4. Lepo ja palautuminen
 5. Ravitsemusmuutos
 6. Kestävä muutos

Mahdollistaa jatkuvan oppimisen sekä innostuksen säilymisen ja jalkauttamisen lähiympäristöön parhaita sisältöjä jakaen.

Sisältää:

 1. Videosarjoja
 2. Pikaoppaita
 3. Artikkelisarjoja
 4. Verkkokursseja
 5. Hyvinvointikirjasto
 6. Valmennustyökaluja

Teemoina harjoittelu, lepo / palautuminen, ravitsemus, lihashuolto sekä ohjaajana toimiminen.

Lataa Työhyvinvointi on ihmisten hyvinvointia -opas

Referenssejä

”Yritysten avainhenkilöt toimivat jatkuvasti valtavien paineiden alla ja ylittävät odotuksia, jolloin terveyden rooli korostuu. Haluamme, että asiakkaamme menestyvät ja kasvavat, sillä tämä on myös Technopoliksen etujen mukaista. Trainer4You on alansa laadukkaimpia toimijoita, ja meille paras mahdollinen yhteistyökumppani, jonka kanssa voimme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuista palvelua”
— Keith Silverang, Toimitusjohtaja, Technopolis

Pitkäjänteisyys tuottaa todellisia tuloksia

Tutustu laajemmin työhyvinvointipalveluumme ja lataa Työhyvinvointi on ihmisten hyvinvointia -opas.

Konsernina Trainer4Youn hyvinvointitarjoama on vertaansa vailla. Yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksemme ihmisten terveysvalmennuksesta, harjoittelun johtamisesta ja hyvinvoinnin ammattilaisten kouluttamisesta vastaa oivalla tavalla aikamme työhyvinvointihaasteisiin. Kertynyt tieto on jalostunut syväksi ymmärrykseksi, jota sovellamme henkilöstösi hyvinvoinnin parhaaksi.

Kykenemme kouluttamaan henkilöstösi Oman hyvinvointinsa asiantuntijoiksi sekä yrityksen sisäisiksi vertaisliikuttajiksi. Voit lisäksi kouluttaa henkilöstöstäsi oman firmasi personal trainerin, joka ottaa vastuulleen muun työyhteisön motivoinnin, tsemppauksen sekä aktivoinnin.

Lue lisää valmennusfilosofiastamme, yritysratkaisuistamme ja niiden vaikuttavuudesta Työhyvinvointi on ihmisten hyvinvointia -oppaastamme.

Lataa opas

Yhteystiedot

Yritysmyynti

Niko Sandell, Myyntijohtaja
010 5053110
niko.sandell@trainer4you.fi

Lataa Työhyvinvointi on ihmisten hyvinvointia -opas

Täytä alla oleva lomake niin lähetämme sinulle oppaan sähköpostiisi.

Fill out my online form.