Ystäväpäiväviikolla aloitat PT-opinnot hintaan 147,50€

Aloita Personal trainer -opinnot helposti, edullisesti ja ilman sitoutumista

Nyt sinulla on loistava tilaisuus kokeilla personal trainer -opintoja ilman, että sitoudut vielä koko koulutukseen. Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutus on Trainer4You Personal trainer -koulutuksen ensimmäinen vaihe, jossa kahden päivän aikana perehdytään harjoittelun ohjelmointiin, harjoittelua tukevaan ravitsemukseen sekä valmennustaitoihin. Viikonloppu sisältää myös käytännön harjoittelua.

Normaalisti tämä 2-päiväinen koulutus sisältyy PT-putkeen, mutta nyt voit tulla testaamaan opiskelua kahden päivän ajaksi ja vieläpä -50% alennuksella! Ilmoittaudut siis ainoastaan Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutukseen ja voit tehdä päätöksen jatko-opinnoista myöhemmin.

Tule siis viettämään superhauska viikonloppu hyvässä porukassa opiskellen ja treenaillen. Kun ilmoittaudut ystävänpäiväviikolla (11.-17.2.) mukaan Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutukseen, saat koulutuksen puoleen hintaan.

Katso alkavat ryhmät ja ilmoittaudu mukaan täältä!

Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutus

Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutus on Trainer4You Personal trainer -koulutuksen ensimmäinen vaihe, jossa kahden päivän aikana perehdytään harjoittelun ohjelmointiin, harjoittelua tukevaan ravitsemukseen sekä valmennustaitoihin. Viikonloppu sisältää myös käytännön harjoittelua.

Ystävänpäiväviikon kunniaksi saat koulutuksen puoleen hintaan 147,50€ (ovh. 295€) ja ainutlaatuisen mahdollisuuden aloittaa personal trainer -opinnot, mutta tehdä päätöksen jatkosta myöhemmin.

Koulutukseen ilmoittautuminen ei sido sinua jatkamaan pt-opintoja. Halutessasi voit kuitenkin jatkaa opiskelua Kuntosalivalmentajaksi tai Personal traineriksi asti.

Lue lisää koulutuksesta

Kysymyksiisi vastaa Markus Kangas.

 010 5053121  markus.kangas@trainer4you.fi