Suomen liikuntakeskusmaailman ykkösmedia K&F -lehdet siirtyy täysimääräisesti Fitran omistukseen liiketoimintakauppana. Kauppaan kuuluvat sekä kuluttajille suunnattu K&F Kuntosali&Fitness että liikunta-alan ammattilaisille suunnattu K&F Pro -lehti.

Fitra on parhaiten tunnettu Suomen suurimpana liikunta- ja hyvinvointikirjallisuuden kustantamona, mutta on tämän lisäksi yritysten, yhteisöjen ja julkishallinnon tarpeisiin liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvää sisältöä tuottava yritys. Tarjoamavalikoimaan kuuluu mm. blogit, oppaat, e-kirjat, äänikirjat sekä tuoreimpana kuva- ja videotuotannot. K&F -lehtien siirtyminen Fitran omistukseen vahvistaa entuudestaan Fitran ykkösasemaa Suomen johtavana liikunta- ja hyvinvointialan sisällöntuottajana.

– K&F -lehdet ja Ari Katajisto ovat legendaarisia liikuntakeskusmaailmassa – maailmassa, josta Erimover on aikoinaan ponnistanut maan johtavaksi toimijaksi liikunta- ja hyvinvointikentässä. K&F -lehdet tuo Fitralle ja koko Erimover-konsernille lisäosaamista mediakentässä ja tämä tukee missiotamme nostaa alan arvostusta sille kuuluvalle tasolle. On meille kunnia, että Ari valitsi meidät uudeksi kodikseen. Ari jatkaa lehden päätoimittajana ja lehden objektiivinen linjaus jatkuu, sanoo innostuneena Lari Raitavuo, Fitran hallituksen puheenjohtaja.

– Fitra tuo lisää syvyyttä K&F Pron sisältöön ja K&F Kuntosali & Fitness -lehdessä voidaan huomioida kuntokeskusten asiakasprofiilit aikaisempaa monipuolisemmin. Tavoitteena on entistä luettavampi ja antoisampi lehti! Ja onhan minun nähtävä sisältä käsin, mistä erimoverlaiset ammentavat poikkeuksellisen energiansa, sanoo K&F -lehtien pitkäaikainen päätoimittaja Ari Katajisto pilke silmäkulmassa.

Erimover Oy Ab on Suomen suurin riippumaton liikunta- ja hyvinvointipalveluja kehittävä ja tuottava yritys, johon kuuluu Erimoverin lisäksi koulutus- ja asiantuntijayhtiö Trainer4You, sisältö- ja kustannusyhtiö Fitra, onlinepalveluyhtiö HELT Global, sekä ryhmäliikuntakonseptiyhtiö Funcy Family. Erimover-konserni työllistää n. 500 ammattilaista valtakunnallisesti.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here