Ilmainen Minustako personal trainer -verkkokurssi


Verkkokurssi on tarkoitettu kaikille terveydestään, kunnostaan ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille henkilöille, mutta ennen kaikkea heille, joita myös muiden auttaminen, liikuttaminen tai jopa personal trainerina toimiminen kiinnostaa!

Siirry kurssille

Samppa Jaakola

Valmentaja, Personal Trainer

Samppa Jaakola toimii jääkiekkojoukkue Oulun Kärppien edustusjoukkueen fysiikkavalmentajana. Vaikka Samppa onkin suuntautunut fysiikkavalmennukseen, on miehen valmennusote holistinen, kokonaisvaltainen ja yksilön erityistarpeet huomioiva. Ammattivalmentaja- ja personal trainer -koulutusten lisäksi Samppa on kouluttautunut hierojaksi ja syventänyt osaamistaan useilla psyykkisen valmennuksen, ravitsemuksen sekä liikunnanohjausalan lisäkoulutuksilla.

Kouluttajana Samppa saa positiivista palautetta hyväntuulisuutensa ja helposti lähestyttävyytensä lisäksi hämmästyttävän laajasta ja käytännönläheisestä osaamisestaan. Teoriatieto viedäänkin luennoilla nopeasti ja oivalluksia herättävästi suoraan käytäntöön. Sampan parasta osaamista ovat muun muassa harjoittelun suunnittelu ja ohjelmointi, ammattimainen ohjaaminen, fyysisen kunnon testaaminen sekä fyysinen harjoittelu voimaharjoittelusta kestävyysliikuntaan ja liikkuvuuden harjoittamiseen. Esiintyjänä Samppa on selkeäsanainen, osallistava sekä värikkään viihdyttävä.