Trainer4You Oy:n kuluttajakaupan sopimusehdot

1. Soveltaminen ja voimassaolo
Näitä ehtoja sovelletaan Trainer4You Oy:n ja kuluttaja- ja yritysasiakkaan väliseen tuotteiden sekä koulutusten kauppaan, ellei sopimus- tai palvelukohtaisissa ehdoissa ole toisin sovittu. Ehdot tulevat voimaan 01.11.2017 ja ovat voimassa toistaiseksi. Ennen 01.11.2017 sovelletut sopimusehdot löydät tästä linkistä.

2. Sopimuksen syntyminen - koulutukseen ilmoittautuminen tai tuotteen tilaaminen
Koulutukseen ilmoittaudutaan tai tuote tilataan Trainer4Youn kotisivuilta osoitteesta www.trainer4you.fi. Tilaus vahvistetaan maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa. Vaihtoehtoisesti tilaus voidaan vastaanottaa Trainer4Youn myyjien toimesta puhelimen välityksellä. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä tilaus- ja toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä mahdolliset toimituskulut. Tilauksesta lähetetään nämä sopimusehdot sisältävä tilausvahvistus sähköpostitse, myöskin koulutuksien kutsukirjeet sekä lisätiedot koulutustilaisuuksiin liittyen lähetämme kurssilaisille ainoastaan sähköpostitse.

3. Toimitus
Palvelu toimitetaan sopimusehtojen mukaisella tavalla ja tilausvahvistuksessa ilmoitetulla aikataululla.

  • Trainer4You Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutus on kaksipäiväinen koulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäinen päivä.
  • Trainer4You Kuntosalivalmentaja -koulutus on viisipäiväinen intensiivikoulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen intensiivijakson ensimmäinen päivä.
  • Trainer4You Personal trainer -koulutus on 12 päiväinen intensiivikoulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen intensiivijakson ensimmäinen päivä.
  • Trainer4You Personal trainer -koulutusputki on 19 päiväinen intensiivikoulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen intensiivijakson ensimmäinen päivä. Trainer4You Personal trainer -koulutusputki koostuu kolmesta kokonaisuudesta: Trainer4You Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutuksesta, Trainer4You Kuntosalivalmentaja -koulutuksesta sekä Trainer4You Personal trainer -koulutuksesta.
  • Trainer4You Ravintovalmentaja -koulutus on 9 päiväinen intensiivikoulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen lähijakson ensimmäinen päivä.
  • Terveysvalmentaja -koulutus on 8 päiväinen intensiivikoulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen lähijakson ensimmäinen päivä.
  • Voimavalmentaja -koulutus on 8 päiväinen intensiivikoulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen lähijakson ensimmäinen päivä.
  • Psyykkinen valmentaja -koulutus on 8 päiväinen intensiivikoulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen lähijakson ensimmäinen päivä.

4. Maksaminen ja maksuehdot
Verkkokaupan maksuvälittäjän ehdot:
Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Maksukaista (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Maksukaistan verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Maksukaista / Paybyway Oy. Maksukaista välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Maksukaista-palvelusta: http://www.maksukaista.fi.

Maksukaistan yhteystiedot
Maksukaista, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksukaista.fi
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Maksuehdot
Kaikki kotisivuillamme mainitut koulutusten hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Laskutettaessa maksuehtomme on 14 pv netto ja viivästyskorko 8 %. Yrityksiltä, yhteisöiltä sekä seuroilta laskutettaessa perimme laskutuslisää 5 euroa + alv. Laskujen mahdollisen perimisen hoitaa Intrum Justitia.

Trainer4Youn kotisivuilla voit valita seuraavista maksuvaihtoehdoista

  • Maksaminen verkkopankista: Kirjaudut verkkopankkiin ja suoritat maksun verkkopankistasi. Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla ja maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.
  • Maksaminen Svea Webpay -vaihtoehdolla: Trainer4You tarjoaa yhteistyössä Svea Webpayn kanssa asiakkaillemme mahdollisuuden maksaa ostoksensa joko laskulla tai joustavasti useammassa erässä. Svea Webpay -vaihtoehdolla ostaminen edellyttää, että olet yli 18 vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa. Lisätietoja maksutavasta löydät seuraavasta kappaleesta.

Osamaksurahoituksen ehdot:
Lasku sekä pinssit:
Svea Webpay (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan vähintään 14 päivän maksuajalla. Valitessasi maksutavaksi Svea Laskun, saat ostoksistasi pinssejä. Käy rekisteröimässä pinssit osoitteessa www.svea.fi/pins. Huomioithan seuraavat asiat:

Kun valitset vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” tarkistamme luottotietosi henkilötunnustasi vastaan.
Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä tai mikäli käytät ns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi (TUPAS), ostoksiesi toimitus tapahtuu antamaasi toimitusosoitteeseen. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Laskun muuttaminen luotoksi:

Sinulla on mahdollisuus muuttaa lasku luotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löydät luoton tarkemmat luottoehdot. Voit tehdä lisäostoksia aina, kun Sinulla on luottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti.

Luoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi.
Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin www.sveawebpay.fi/tiliehdot. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.

Erämaksu sekä pinssit:

Svea Webpay (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa. Valitessasi maksutavaksi Svea Erämaksun, saat ostoksistasi pinssejä. Käy rekisteröimässä pinssit osoitteessa www.svea.fi/pins.

Voit maksaa ostoksesi luotolla osissa, kun olet hyväksynyt luotonmyöntökriteerit ja täyttänyt henkilötunnuksesi kassalla. Käyttäessäsi ns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi (TUPAS), ostoksiesi toimitus tapahtuu haluamaasi toimitusosoitteeseen, muussa tapauksessa ostokset toimitetaan Väestörekisteristä löytyvään osoitteeseesi.

Luottoajan valitset Sinulle parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Saat kotiisi luottosopimuksen (2 kappaletta) joista Sinun tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla saat myös luoton tarkemmat ehdot, jotka allekirjoituksellasi hyväksyt.
Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi

Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saat asiakaspalvelustamme. Lue tarkemmat ehdot tästä. Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin edellä olevan linkin kautta. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.

Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai luottosopimuksestamme, jonka löydät osoitteesta www.sveawebpay.fi/tiliehdot. Svea noudattaa henkilötietosuojalakia. Myös tästä löytyy lisätietoja kuluttajaviraston sivuilta.

Yhteystiedot:
Svea Ekonomi Ab, filial i Finland
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki
Puhelin: 09 4242 3330
Sähköposti: asiakasinfo@svea.fi
www.sveawebpay.fi

5. Koulutuksen / tuotteen peruutus- ja palautusoikeus
Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Koulutuksen ilmoittautumisen peruuttamisesta löydät lisätietoa tästä. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tuotteita, ota ensin yhteyttä osoitteeseen info@trainer4you.fi ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Training Forum seminaariin ilmoittautuminen ja seminaarilipun ostaminen ovat sitovia ostopäätöksiä. Training forum tapahtuma järjestetään ulkopuolisten esiintyjien ja puhujien esityksien varaan. Trainer4You pidättää oikeuden tehdä tapahtuman ohjelmistoon muutoksia, mikäli tapahtumaan varattu esiintyjä estyy saapumasta paikalle Trainer4Yousta riippumattomasta syystä.

Lisätietoja koulutuksen ilmoittautumisen peruuttamisesta
Verkkosivuilamme tehtävän ilmoittautumisen jälkeen koulutuspaikan voi perua 14 vuorokauden ajan kuluitta. 14 vuorokauden jälkeen koulutuspaikkaa ei enää voi perua kuluitta ilman lääkärintodistusta. Pienin koulutuspaikan peruutusmaksu on 10 % koulutuksen hinnasta, kuitenkin vähintään 100 €. Ilmoittautumisen jälkeen alle neljä viikkoa ennen koulutuksen alkua ilman lääkärintodistusta tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % kyseisen koulutuksen hinnasta.

Mikäli osallistuja jättää ilmoittautumisen jälkeen saapumatta koulutukseen tai keskeyttää koulutuksen, veloitamme koko kyseisen koulutuksen hinnan. Jos olet ilmoittautunut Trainer4You Personal trainer -koulutusputkeen, muodostuu peruutusmaksu koko koulutusputken hinnasta. Koulutusohjelmasta toiseen vaihtaminen on mahdollista siinä tapauksessa, jos vaihto tapahtuu Ravintovalmentaja -koulutusputkesta Personal trainer -koulutusputkeen. Koulutuksen vaihdosta peritään 65€ siirtomaksu. 

Tilanteessa, jossa Trainer4Youn kyky toimittaa asiakkaan maksamaa palvelua loppuun vaarantuu, on asiakkaalla oikeus vaatia takaisinmaksettavaksi ainoastaan käyttämättä jääneiden koulutuspäivien osuutta vastaavaa summaa.

Trainer4You Personal training liiketoiminta- ja myyntikoulutuksen peruutusehdot 
Mikäli osallistuja haluaa peruuttaa osallistumisensa kaupallistamiskoulutukseen niin tällöin noudatetaan näistä ilmoittautumisehdoista poiketen lisenssisopimuksen kohtaa 7 (Sopimuksen voimassaolo ja päättäminen).

Paikkakunnan muutos koulutuksen aikana 
Jos joudut ilmoittautumisen jälkeen vaihtamaan koulutuksen suorituspaikkakuntaa, on ensimmäinen siirto veloitukseton. Seuraavista siirroista veloitamme 65 € siirtomaksun.

Koulutuksen aloitusajankohdan siirtäminen 
Laskutus tapahtuu alkuperäisen, sitovan ilmoittautumisen mukaan. Lisäksi veloitamme myös siirtomaksun 65 €.

Koulutuksen peruuntuminen
Trainer4You pidättää oikeuden perua koulutuksen 7 päivää ennen koulutuksen alkamisajankohtaa. Koulutuksen peruuntuessa osallistujille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

6. Muita ehtoja
Palveluiden toteuttamisessa pyritään yleiseen huolellisuuteen. Välillisistä vahingoista vastaamme vain silloin kuin niistä olisimme vahingonkorvausvastuussa törkeän tuottamuksen tai siihen rinnastettavan syyn vuoksi. Tällaisia vahinkoja varten Trainer4You Oy:llä on vastuuvakuutus. Koulutukseen osallistuvilla tulee olla oma henkilökohtainen tapaturmavakuutus.

Tekemällä tilauksen tai ilmoittautumalla koulutukseen hyväksyt myös Trainer4You sivuston käyttöehdot, jotka ovat luettavissa osoitteessa: https://www.trainer4you.fi/kayttoehdot.

Mikäli sopimuksen jokin osa tai kohta on pätemätön tai mitätön, niin se ei tarkoita että sopimus muutoin olisi pätemätön tai mitätön.

Mikäli Trainer4You jättää käyttämättä jotain tämän sopimuksen mukaista oikeuttaan, ei se tarkoita, että Trainer4You olisi luopunut tästä oikeudesta.

7. Yhteystiedot
Sähköposti: info@trainer4you.fi
Puhelin: 010 5053115
Postiosoite: Keilaranta 8, 02150 Espoo

8. Oikeus muutoksiin
Trainer4You pidättää oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin.

9. Sovellettava laki ja toimivaltainen tuomioistuin
Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on oikeus nostaa kanne kotipaikkansa yleisessä alioikeudessa tai saattaa asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.