Sopimusehdot

Pikalinkit

Trainer4You myy tuotteita sekä koulutuksia yksityishenkilöille ja yrityksille. Trainer4You pidättää oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Internet sivuille ilmoitettujen tuotteiden ja koulutuksien hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

Yhteystiedot

Sähköposti: info@trainer4you.fi
Puhelin: 010 5053115
Postiosoite: Keilaranta 8, 02150 Espoo

Koulutukseen ilmoittautuminen tai tuotteen tilaaminen

Koulutukseen ilmoittaudutaan tai tuote tilataan Trainer4Youn kotisivuilta osoitteesta www.trainer4you.fi. Tilaus vahvistetaan maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä tilaus- ja toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä mahdolliset toimituskulut. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse, myöskin koulutuksien kutsukirjeet sekä lisätiedot koulutustilaisuuksiin liittyen lähetämme kurssilaisille ainoastaan sähköpostitse.

Maksaminen
Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Maksukaista (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Maksukaistan verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Maksukaista / Paybyway Oy. Maksukaista välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Maksukaista-palvelusta: http://www.maksukaista.fi.

Maksukaistan yhteystiedot
Maksukaista, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksukaista.fi
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Maksuehdot
Kaikki kotisivuillamme mainitut koulutusten hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Laskutettaessa maksuehtomme on 14 pv netto ja viivästyskorko 8 %. Yrityksiltä, yhteisöiltä sekä seuroilta laskutettaessa perimme laskutuslisää 5 euroa + alv. Laskujen mahdollisen perimisen hoitaa Intrum Justitia.

Trainer4Youn kotisivuilla voit valita seuraavista maksuvaihtoehdoista

 • Maksaminen verkkopankista
  Kirjaudut verkkopankkiin ja suoritat maksun verkkopankistasi. Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla ja maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.
 • Maksaminen osamaksulla
  Voit maksaa koulutuksen myös erissä laskulla. Laskulla maksamisen yhteydessä maksat koulutuksen varausmaksun verkkopankin kautta ja Trainer4You laskuttaa koulutuksen loppusumman.
 • Maksaminen PayByBill -vaihtoehdolla
  Trainer4You tarjoaa yhteistyössä arvato Finance:n kanssa asiakkaillemme mahdollisuuden maksaa ostoksensa joko laskulla tai joustavasti useammassa erässä. PayByBill -vaihtoehdolla ostaminen edellyttää, että olet yli 18 vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa. Lisätietoja maksutavasta löydät seuraavasta kappaleesta.

Lisätietoa PayByBill -maksuvaihtoehdosta

Normaalin laskun lisäksi tarjoamme yhdessä arvato Financen kanssa joustavan mahdollisuuden maksaa ostoksesi erissä. Voit valita sinulle sopivimman kuukausierän. Halutessasi voit milloin vain ilman ylimääräisiä kuluja maksaa koko jäljellä olevan tililuoton pois. Mikäli tilauksesi summa ylittää 50 euroa, saat laskun, jossa tarjotaan mahdollisuutta maksaa osissa. Sinä päätät itse, haluatko maksaa erissä. Tämä edellyttää luottoehtojen hyväksymistä sekä laskulla mainitun minimierän maksamista. arvato Finance lähettää sinulle kuukausittain tililaskun, johon on lisätty myös mahdolliset uudet ostoksesi verkkokaupastamme.

Löydät tarkemmat luottoehdot tästä osoitteesta: http://www.trainer4you.fi/pdf/PBB-arvato-Finance-Luottoehdot.pdf.

Maksun viivästyessä arvato finance lähettää sinulle maksumuistutuksen, josta peritään 5,00 euron suuruinen maksumuistutusmaksu per muistutus sekä lakisääteistä viivästyskorkoa. Maksamatta jätetyn laskun siirrämme perintään, josta aiheutuu lisäkuluja ja mahdollisen maksuhäiriömerkintä.

Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen laskujen maksamiseen, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä arvato Financen asiakaspalveluun:

Arvato Financen yhteystiedot
Luotonantaja: arvato Finance
Y-tunnus 1730113-3
Osoite: PL 414, 00101 Helsinki
Puhelinnumero: 020 7229 462
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu.fi@arvato.com
Internet-osoite: http://finance.arvato.com/fi/
Arvato Financen asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-17.

Koulutuksen / tuotteen peruutus- ja palautusoikeus ja lisätietoja tuotteen ominaisuuksista

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Koulutuksen ilmoittautumisen peruuttamisesta löydät lisätietoa tästä. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tuotteita, ota ensin yhteyttä osoitteeseen info@trainer4you.fi ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Training forum seminaariin ilmoittautuminen ja seminaarilipun ostaminen ovat sitovia ostopäätöksiä. Mikäli sinulla tulee seminaarilipun jälkeen ylitsepääsemättömiä esteitä etkä saa tilallesi toista osallistujaa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Training forum tapahtuma järjestetään ulkopuolisten esiintyjien ja puhujien esityksien varaan. Trainer4You pidättää oikeuden tehdä tapahtuman ohjelmistoon muutoksia, mikäli tapahtumaan varattu esiintyjä estyy saapumasta paikalle Trainer4Yousta riippumattomasta syystä.

Lisätietoja koulutuksen ilmoittautumisen peruuttamisesta
Verkkosivuilamme tehtävän ilmoittautumisen jälkeen koulutuspaikan voi perua 14 vuorokauden ajan kuluitta. 14 vuorokauden jälkeen koulutuspaikkaa ei enää voi perua kuluitta ilman lääkärintodistusta. Pienin koulutuspaikan peruutusmaksu on 10 % koulutuksen hinnasta, kuitenkin vähintään 100 €. Ilmoittautumisen jälkeen alle neljä viikkoa ennen koulutuksen alkua ilman lääkärintodistusta tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % kyseisen koulutuksen hinnasta.

Mikäli osallistuja jättää ilmoittautumisen jälkeen saapumatta koulutukseen tai keskeyttää koulutuksen, veloitamme koko kyseisen koulutuksen hinnan. Jos olet ilmoittautunut Trainer4You Personal trainer -koulutusputkeen, muodostuu peruutusmaksu koko koulutusputken hinnasta. Koulutusohjelmasta toiseen vaihtaminen on mahdollista siinä tapauksessa, jos vaihto tapahtuu Ravintovalmentaja -koulutusputkesta Personal trainer -koulutusputkeen. Koulutuksen vaihdosta peritään 65€ siirtomaksu. 

 • Trainer4You Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutus on kaksipäiväinen koulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäinen päivä.
 • Trainer4You Kuntosalivalmentaja -koulutus on viisipäiväinen, kaksi lähijaksoa sisältävä koulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen lähijakson ensimmäinen päivä.
 • Trainer4You Personal trainer -koulutus on 12 päiväinen, kuusi lähijaksoa sisältävä koulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen lähijakson ensimmäinen päivä.
 • Trainer4You Personal trainer -koulutusputki on 19 päiväinen, yhdeksän lähijaksoa sisältävä, koulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen lähijakson ensimmäinen päivä (Trainer4You Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutus aloittaa personal trainer -koulutusputken).
 • Trainer4You Ravintovalmentaja -koulutus on yhdeksänpäiväinen, neljä lähijaksoa sisältävä koulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen lähijakson ensimmäinen päivä.
 • Terveysvalmentaja -koulutus on 8 päiväinen, neljä lähijaksoa sisältävä, koulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen lähijakson ensimmäinen päivä.
 • Voimavalmentaja -koulutus on 8 päiväinen, neljä lähijaksoa sisältävä, koulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen lähijakson ensimmäinen päivä.
 • Psyykkinen valmentaja -koulutus on 8 päiväinen, neljä lähijaksoa sisältävä, koulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen lähijakson ensimmäinen päivä.

Trainer4You Personal training liiketoiminta- ja myyntikoulutuksen peruutusehdot
Mikäli osallistuja haluaa peruuttaa osallistumisensa kaupallistamiskoulutukseen niin tällöin noudatetaan näistä ilmoittautumisehdoista poiketen lisenssisopimuksen kohtaa 7 (Sopimuksen voimassaolo ja päättäminen).

Paikkakunnan muutos koulutuksen aikana
Jos joudut ilmoittautumisen jälkeen vaihtamaan koulutuksen suorituspaikkakuntaa, on ensimmäinen siirto veloitukseton. Seuraavista siirroista veloitamme 65 € siirtomaksun.

Koulutuksen aloitusajankohdan siirtäminen
Laskutus tapahtuu alkuperäisen, sitovan ilmoittautumisen mukaan. Lisäksi veloitamme myös siirtomaksun 65 €.

Jos koulutus peruuntuu ja koulutuksien minimiosallistujamäärät

Trainer4You pidättää oikeuden perua koulutuksen 7 päivää ennen koulutuksen alkamisajankohtaa, mikäli koulutuksessa ei ole riittävästi ilmoittautuneita. Kehittävän harjoittelun perusteet, Kuntosalivalmentaja ja Personal trainer -koulutusten minimiosallistujamäärä on kahdeksan (8) henkilöä. Ravintovalmentaja, Terveysvalmentaja, Voimavalmentaja ja Psyykkinen valmentaja -koulutusten minimiosallistujamäärä on kymmenen (10) henkilöä. Trainer4You Personal training kaupallistamiskoulutuksessa minimiosallistujamäärä on neljä (4) henkilöä. Koulutuksen peruuntuessa osallistujille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.