Trainer4You Oy:n kuluttajakaupan sopimusehdot

Trainer4You Oy:n kuluttajakaupan sopimusehdot

1. Soveltaminen ja voimassaolo
Näitä ehtoja sovelletaan Trainer4You Oy:n ja kuluttaja- ja yritysasiakkaan väliseen tuotteiden sekä koulutusten kauppaan, ellei sopimus- tai palvelukohtaisissa ehdoissa ole toisin sovittu. Ehdot tulevat voimaan 01.11.2017 ja ovat voimassa toistaiseksi.

2. Sopimuksen syntyminen - Koulutukseen ilmoittautuminen tai tuotteen tilaaminen
Koulutukseen ilmoittaudutaan tai tuote tilataan Trainer4Youn kotisivuilta osoitteesta www.trainer4you.fi. Tilaus vahvistetaan maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa. Vaihtoehtoisesti tilaus voidaan vastaanottaa Trainer4Youn myyjien toimesta puhelimen välityksellä. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä tilaus- ja toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä mahdolliset toimituskulut. Tilauksesta lähetetään nämä sopimusehdot sisältävä tilausvahvistus sähköpostitse, myöskin koulutuksien kutsukirjeet sekä lisätiedot koulutustilaisuuksiin liittyen lähetämme kurssilaisille ainoastaan sähköpostitse.

3. Toimitus
Palvelu toimitetaan sopimusehtojen mukaisella tavalla ja tilausvahvistuksessa ilmoitetulla aikataululla.

 • Trainer4You Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutus on kaksipäiväinen koulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäinen päivä.
 • Trainer4You Kuntosalivalmentaja -koulutus on viisipäiväinen intensiivikoulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen intensiivijakson ensimmäinen päivä.
 • Trainer4You Personal trainer -koulutus on 12 päiväinen intensiivikoulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen intensiivijakson ensimmäinen päivä.
 • Trainer4You Personal trainer -koulutusputki on 19 päiväinen intensiivikoulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen intensiivijakson ensimmäinen päivä. Trainer4You Personal trainer -koulutusputki koostuu kolmesta kokonaisuudesta: Trainer4You Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutuksesta, Trainer4You Kuntosalivalmentaja -koulutuksesta sekä Trainer4You Personal trainer -koulutuksesta.
 • Trainer4You Ravintovalmentaja -koulutus on 8 päiväinen intensiivikoulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen lähijakson ensimmäinen päivä.
 • Elintapavalmentaja -koulutus on 8 päiväinen intensiivikoulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen lähijakson ensimmäinen päivä.
 • Voimavalmentaja -koulutus on 8 päiväinen intensiivikoulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen lähijakson ensimmäinen päivä.
 • Psyykkinen valmentaja -koulutus on 8 päiväinen intensiivikoulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen lähijakson ensimmäinen päivä.
 • Stressinhallintavalmentaja -koulutus on 8 päiväinen intensiivikoulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen lähijakson ensimmäinen päivä.
 • Joogaohjaaja -koulutus on 9 päiväinen intensiivikoulutus, jolloin koulutuksen alkamisajankohta on koulutuksen ensimmäisen lähijakson ensimmäinen päivä.
 • Online-tuotteemme toimitetaan välittömästi ostotapahtuman jälkeen.

4. Maksaminen ja maksuehdot
Verkkokaupan maksuvälittäjän ehdot:
Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Svea Payments Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Svea Payments Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Svea Payments Oy (tai Svea Paymentsin aputoiminimi Maksuturva Group Oy).

Maksuehdot
Kaikki kotisivuillamme mainitut koulutusten hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Laskutettaessa maksuehtomme on 14 pv netto ja viivästyskorko 8 %. Yrityksiltä, yhteisöiltä sekä seuroilta laskutettaessa perimme laskutuslisää 5 euroa + alv. Laskujen mahdollisen perimisen hoitaa Intrum Justitia.

Trainer4Youn kotisivuilla voit valita seuraavista maksuvaihtoehdoista

 • Maksaminen verkkopankista: Kirjaudut verkkopankkiin ja suoritat maksun tunnistautumisen jälkeen. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.
 • Maksaminen Svea Webpay -vaihtoehdolla: Trainer4You tarjoaa yhteistyössä Svea Paymentsin kanssa asiakkaillemme mahdollisuuden maksaa ostoksensa joko laskulla tai joustavasti useammassa erässä. Svea Webpay -vaihtoehdolla ostaminen edellyttää, että olet yli 18 vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa. Lisätietoja maksutavasta löydät seuraavasta kappaleesta.

Svea Ekonomi erämaksun ehdot:

Svea Ekonomin maksutapojen käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Ekonomin asiakaspalveluun.

Ostoluotto on kertaluotto, jolla voit jakaa laskusi sinulle sopiviin kuukausieriin. Mikäli haluat maksaa laskusi pienemmissä erissä, sinun tulee tutustua laskun yhteydessä saamiisi ostoluoton ehtoihin ja hyväksyä ne allekirjoituksellasi. Tämän jälkeen voit maksaa vähintään laskulla ilmoitetun minimierän. Voit maksaa ostoluoton milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Yhteystiedot:
Svea Ekonomi / Maksuratkaisut
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki
Puhelin: 09 4242 3330
Sähköposti: asiakasinfo@svea.fi
www.sveapayments.fi

5. Koulutuksen / tuotteen peruutus- ja palautusoikeus
Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Koulutuksen ilmoittautumisen peruuttamisesta löydät lisätietoa seuraavasta kappaleesta. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tuotteita, ota ensin yhteyttä osoitteeseen info@trainer4you.fi ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten. Online-tuotteilla kuten online-koulutuksilla tai videotallenteilla ei ole palautusoikeutta.

Lisätietoja koulutuksen ilmoittautumisen peruuttamisesta
Verkkosivuillamme tehtävän ilmoittautumisen jälkeen koulutuspaikan voi perua 14 vuorokauden ajan kuluitta. 14 vuorokauden jälkeen koulutuspaikkaa ei enää voi perua kuluitta ilman lääkärintodistusta. Pienin koulutuspaikan peruutusmaksu on 10 % koulutuksen hinnasta, kuitenkin vähintään 100 €. Ilmoittautumisen jälkeen alle neljä viikkoa ennen koulutuksen alkua ilman lääkärintodistusta tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % kyseisen koulutuksen hinnasta.

Mikäli osallistuja jättää ilmoittautumisen jälkeen saapumatta koulutukseen tai keskeyttää koulutuksen, veloitamme koko kyseisen koulutuksen hinnan. Jos olet ilmoittautunut Trainer4You Personal trainer -koulutusputkeen, muodostuu peruutusmaksu koko koulutusputken hinnasta. Koulutusohjelmasta toiseen vaihtaminen on mahdollista siinä tapauksessa, jos vaihto tapahtuu Ravintovalmentaja -koulutusputkesta Personal trainer -koulutusputkeen. Koulutuksen vaihdosta peritään 65€ siirtomaksu. 

Tilanteessa, jossa Trainer4Youn kyky toimittaa asiakkaan maksamaa palvelua loppuun vaarantuu, on asiakkaalla oikeus vaatia takaisinmaksettavaksi ainoastaan käyttämättä jääneiden koulutuspäivien osuutta vastaavaa summaa.

Trainer4You Personal training liiketoiminta- ja myyntikoulutuksen peruutusehdot 
Mikäli osallistuja haluaa peruuttaa osallistumisensa kaupallistamiskoulutukseen niin tällöin noudatetaan näistä ilmoittautumisehdoista poiketen lisenssisopimuksen kohtaa 7 (Sopimuksen voimassaolo ja päättäminen).

Paikkakunnan muutos koulutuksen aikana 
Jos joudut ilmoittautumisen jälkeen vaihtamaan koulutuksen suorituspaikkakuntaa, on ensimmäinen siirto veloitukseton. Seuraavista siirroista veloitamme 65 € siirtomaksun.

Koulutuksen aloitusajankohdan siirtäminen 
Laskutus tapahtuu alkuperäisen, sitovan ilmoittautumisen mukaan. Lisäksi veloitamme myös siirtomaksun 65 €.

Koulutuksen peruuntuminen
Trainer4You pidättää oikeuden perua koulutuksen 7 päivää ennen koulutuksen alkamisajankohtaa. Koulutuksen peruuntuessa osallistujille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

6. Muita ehtoja
Palveluiden toteuttamisessa pyritään yleiseen huolellisuuteen. Välillisistä vahingoista vastaamme vain silloin kuin niistä olisimme vahingonkorvausvastuussa törkeän tuottamuksen tai siihen rinnastettavan syyn vuoksi. Tällaisia vahinkoja varten Trainer4You Oy:llä on vastuuvakuutus. Koulutukseen osallistuvilla tulee olla oma henkilökohtainen tapaturmavakuutus.

Tekemällä tilauksen tai ilmoittautumalla koulutukseen hyväksyt myös Trainer4You sivuston käyttöehdot, jotka ovat luettavissa osoitteessa: https://www.trainer4you.fi/kayttoehdot.

Mikäli sopimuksen jokin osa tai kohta on pätemätön tai mitätön, niin se ei tarkoita että sopimus muutoin olisi pätemätön tai mitätön.

Mikäli Trainer4You jättää käyttämättä jotain tämän sopimuksen mukaista oikeuttaan, ei se tarkoita, että Trainer4You olisi luopunut tästä oikeudesta.

7. Yhteystiedot
Sähköposti: info@trainer4you.fi
Puhelin: 010 5053115
Postiosoite: Tekniikantie 12, 02150 Espoo

8. Oikeus muutoksiin
Trainer4You pidättää oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin.

9. Sovellettava laki ja toimivaltainen tuomioistuin
Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on oikeus nostaa kanne kotipaikkansa yleisessä alioikeudessa tai saattaa asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.