“Kyllä mä suoraan sanottuna paskaa puhuisin, jos sanoisin, etten ole tehnyt ihan sairaasti uhrauksia”, myöntää yksi Suomen tunnetuimmista personal trainereista, Timo Haikarainen. Menestys ei tule taikaiskusta, vaan sen eteen on paiskittava kovasti töitä. Haikarainen tietää sen; hän puhuu 20 000 ohjaustunnin tuoman kokemuksen syvällä rintaäänellä.

Istuimme hiljattain Haikaraisen kanssa alas ja pureuduimme menestyksen, työn ja liikunta-alan ytimiin. Kävimme läpi personal training -alan historiaa ja tulevaisuuden näkymiä sekä kysymyksiä, kuten mitä menestyminen alalla vaatii – ja mitä se antaa. Haastattelu on katsottavissa YouTubessa.

Haikarainen huomauttaa, että myös kohtuullisella työpanoksella päästään eteenpäin alalla. Se, mitä personal trainerilta täytyy kuitenkin löytyä, on aito halu kehittää itseään ja ottaa vastuuta omasta tekemisestään.

Timo Haikarainen on yksi syyskuussa järjestettävän Training Forumin puhujista. Tapahtumapaikkana on Helsingin Tennispalatsi. Muita esiintyjiä tapahtumassa ovat Lihastohtori Juha Hulmi, tv:stä tuttu fitness-valmentaja Jutta Gustafsberg, pujottelun maailmancup-voittaja Kalle Palander, elintapalääkäri Vilho Ahola, urheilulääkäri Pippa Laukka sekä Tikiksen perustajat Toni Pesonen ja Evgeni Suokas.

Lue myös tämä: Näin otat täyden hyödyn irti seminaariin osallistumisesta

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here