Olen valmentaja Hanna Sandberg, 22 vuotias pikku kylän kasvatti. Valmistuin Trainer4You Personal traineriksi toukokuussa 2018. Koulutukseen lähtö oli yksi elämäni parhaimpia valintoja ja nyt kerron miksi sekä minkälaisia kokemuksia minulla on Trainer4You Personal trainer koulutuksesta.

Olen pikku tytöstä asti rakastanut liikkumista, olen harrastanu jalkapalloa, salibandyä, futsalia, taitoluistelua ja tanssia, ja kuntosalin löysin 17 vuotiaana. Teininä haaveilin ammatista, jossa ei tarvitsisi istua paikallaan tai pukea kireitä työvaatteita päälle. En koskaan ollut hyvä matematiikassa, kemiassa enkä fysiikassa, mutta biologian ja liikunnan osasin todella hyvin!

Opiskelin ensin itseni puutarhuriksi, sillä ajatuksella, että työpäivät olisivat kaikkea muuta kuin istumista. Puutarhurin töitä en kuitenkaan tehnyt valmistumisen jälkeen päivääkään. Tulipa sitä suoritettua yhden kurssin verran yrittäjyysopintojakin, jonka jälkeen totesin, ettei minusta ikipäivänä tule yrittäjää. Kuinka väärässä saatoinkaan tuolloin olla, heh. Löysin lopulta itseni kaupan kassalta istumassa ja miettimässä, mitä sitä elämältäni oikeastaan haluan. Tähän sain kuitenkin pian vastauksen, jota edelsi hieman ikävämpi kokemus.

Vaikeuksien kautta voittoon

Talvella 2017 kroppani sanoi STOP. Olin tehnyt liikaa töitä. Jouduin jäämään sairaslomalle 3 kuukaudeksi, koska käteni lopetti toiminnan. Käteni turposi kaksinkertaiseksi eikä sormet enää toimineet. Kukaan ei tiennyt mikä kädessä on, työterveys lääkäri pisti vain saikulle ja lähetti päivystykseen, päivystyksestä lähetettiin takaisin työterveys lääkärille. Kuukauden jälkeen sain vihdoinkin lähetteen hermoratatutkimukseen, jossa kuitenkin selvisi, että hermoissa ei ollut vika. Sinänsä hyvä uutinen, mutta siinä vaiheessa, kun kukaan ei osaa sanoa mikä minua vaivaa, mutta kovat kivut ja toimimaton kroppa rajoittavat toimintaani, alkaa sitä epäillä, että vika on päässä.

Onnekseni pääsin lopulta ortopedille, joka totesi minulla olevan golf-kyynärpää. Ainut keino hoitaa golf-kyynärpäätä on lepo, ja välttää sivuttaista liikettä. Tämän takia jouduin lopettamaan työni, onneksi sen tein koska kassan takana istuminen ei ollut minun paikkani. Minut on tarkoitettu johonkin ihan muuhun!

Tämän rumban aikana päätin googlettaa ja etsiä miten minusta voisi tulla personal trainer. Selasin monia eri sivuja ja sitten löysin Trainer4You:n sivut ja rakastuin heti! Sivulla oli paljon tietoa, se erottui heti joukosta. Imin kaiken tiedon mitä mahdollista ja silloin huomasin, että tämä on se minun juttuni. En ole koskaan nauttinut opiskelusta, koska en malta olla paikoillani. Mutta tässä ei ollut mitään ongelmia. Otin Trainer4You:n yhteyttä, josta sitten soitteli oikein mukava setä, jonka kanssa rupateltiin jopa puoli tuntia ja olin aivan myyty! Puhelun jälkeen hymy ei meinannut hyytyä!

Tämä oli juuri se polku mihin minut oli tarkoitettu.

Trainer4you:n kautta löysin ihmisiä, joilla on saman tyyppisiä tavoitteita. Ja tietäviä ja osaavia kouluttajia. Rakastin joka ikistä hetkeä koulutuksissa! Olisin tahtonut istua ”koulunpenkillä” useammin kuin kerran kuussa.

9 kuukautta meni aivan liian nopeasti, ja voin koko sydämellä todeta, että nämä olivat elämäni onnellisimmat 9 kuukautta. Trainer4you: n ajatusmaailma kulki käsi kädessä oman ajatusmaailman kanssa ja tämän takia niin rakastin koko koulutusta!
Trainer4you muutti elämääni!

Kun aloitin Personal trainer opinnot, päätin myös muuttaa elämäni suuntaa. Tahdoin keskittyä positiivisiin asioihin ja kasvaa ihmisenä mahdollisimman paljon. Nykyisin rakastan sitä, kun saan ja pystyn auttamaan ihmisiä.

kokemuksia trainer4you

Jouduin käymään läpi myös tietoista asenteen muutosta. Jouduin myöntämään itselleni, että olen aina syyttänyt muita omista ongelmistani. Muistan usein miettineen sitä, että jonkun pitää pelastaa minut. Kunnes ymmärsin, että MINUN kuuluu muuttua ja pelastaa itse itseni, jotta voin saada positiivisia ihmisiä ympärilleni. Asenteen muuttaminen ei ole helppoa, mutta se kannattaa!

Nykyään valmennan ihmisiä oppimaan terveellisen ja aktiivisen elämäntavan! Käyn nuorisokeskuksilla vetämässä luentoja ja yritän opettaa ihmisille, miksi ei kannata olla laihdutuskuurilla ennen kuin on oppinut perus syömisen! Miksi ei tehdä muutosta, joka pysyy koko elämän? Haluan tuoda personal trainer koulutuksessa oppimiani asioita esille myös muille, koska ne opit auttoivat minua muuttamaan elämääni.

Joten sinä, joka tunnet, että vitsi olisi mukava olla personal trainer, Trainer4You on hintansa väärtti! Sieltä saa tukea koko loppu elämäksi. Tai näin ainakin minä koen.

Jos tulee joitakin kysymyksiä mieleen, saa ottaa sosiaalisessa mediassa yhteyttä! Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin.

Minut löytää Facebookista nimellä Valmentaja Hanna Sandberg
ja Instagramissa nimellä strengthwithhanna

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here