Mikäli sinua kiinnostaa tietää, mitä valmentajat ja personal trainerit puuhaavat päivät ja miltä työskentely liikunta-alalla oikeasti näyttää, niin nyt pääset kurkistamaan esiripun taakse!

Starttasimme tällä viikolla Unelmaduuni-videoblogin. Formaatti on simppeli: Kukin jakso kertoo yhden ammattilaisen yhdestä päivästä. Ei lavastusta, ei maskeerausta, ei tuotantoa, ei käsikirjoitusta, ei uusintaottoja. Vain kamera päälle ja menoksi.

Unelmaduuni ilmestyy joka manantai YouTube-kanavallamme. Kanavan löydät osoitteesta youtube.com/c/Trainer4YouFIN.

Mitä hyödyn videoblogista?

Olemme kaikki hieman erilaisia oppijoita. Osa oppii parhaiten luennoilla, osa kotona verkkokursseja katselemalla tai lenkillä äänikirjoja ja podcasteja kuuntelemalla.

Tietopankistamme ja blogistamme löytyy runsaasti video- ja artikkelisarjoja, oppaita, verkkokursseja, vinkkejä, reseptejä yms. Toivottavasti jokainen teistä jo hyödyntää näitä!

Videoblogi on luonteva täydennys opiskelumahdollisuuksiin. Näen siihen liittyen etenkin seuraavia vahvuuksia:

  • Opi esimerkin kautta. Näe omin silmin, miten ammattilaiset toimivat eri tilanteissa: miten he puhuttelevat asiakasta, miten he myyvät, miten he pelaavat vahvuuksillaan ja heikkouksillaan, kuinka he huolehtivat omasta hyvinvoinnistaan jne. Kun katsot jaksoja, pyri lukemaan ikään kuin rivien välistä, mikä on heidän salaisuutensa.
  • Ammenna uusia ideoita. Jokainen ammattilainen toimii hieman eri kentällä, hieman erilaisten asiakkaiden ja tuotteiden parissa. Kiinnitä huomiota alan monipuolisiin mahdollisuuksiin. Ehkä jostain jaksosta löydät idean uuteen tuotteeseen tai palveluun!
  • Tutustu ammattilaisiin. Ehkä videoblogimme on se paikka, jossa törmäät ensikertaa tulevaan yhteistyökumppaniisi – tai uuteen ystävään. Lähesty rohkeasti kiinnostavia ihmisiä!
  • Inspiroidu. Unelmaduuni ilmestyy aina maanantaisin, koska jos teet sitä mitä rakastat, maanantai on viikon paras päivä, ei suinkaan ikävin. Itselleni uusi jakso maanantaiaamuna, aamupalan yhteydessä tarjoaa kivaa piristystä päivään ja tulevaan viikkoon!
  • Rohkaistu. Pyrimme kertomaan sekä alan uusien tulokkaiden että kokeneiden konkarien tarinoita. Etenkin huippuammattilaisia seuratessasi muista, että jokainen heistäkin on joskus ollut vasta-alkaja. Älä jää siis arkailemaan, vaan seuraa esimerkkiä ja tartu tuumasta toimeen!
  • Opi tarinoiden kautta. Tämä on tuttua kaikille koulutuksiimme osallistuneille: Opiskelu voi olla myös viihdyttävää! Pyrimme välittämään sitä samaa inspiroivaa, opettavaista ja viihteellistä energiaa myös videoblogissamme.

Tervetuloa liikunta-alalle!

Minulle videoblogin tekeminen on loistava kanava päästä näyttämään, mitä kouluttamamme ammattilaiset ja muut alan taitajat tekevät päivittäin. Kun ihmiset näkevät, mitä kentällä todella tapahtuu ja millaisella intohimolla ja osaamisella valmentajat tekevät työtään, on vaikea olla nostamatta hattua.

Jos työskentelet liikunta-alalla ja haluat jakaa tarinasi, niin ota minuun yhteyttä: jussi.riekki@trainer4you.fi.

Jos puolestaan haaveilet liikunta-alalla toimimisesta, niin me voimme auttaa sinua. Tutustu koulutustarjontaamme tästä, ja lataa sivulta Ammattina personal trainer -opas.

Hyvää loppuviikkoa ja nähdään taas ensi maanantaina!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here