Elina Leskinen liputtaa kehopositiivisuuden puolesta, tukee nuoria hyväksymään itsensä ja puhuu avoimesti omasta syömishäiriötaustastaan, auttaakseen muita asian parissa kamppailevia. Elina opiskelee personal traineriksi, voidakseen toteuttaa unelmaansa hyvinvointialalla.

“Mikäli tulee tarvetta tehdä muutoksia, esim. muokata kehoa haluttuun suuntaan, ei sitä tule tehdä itseinhon kautta vaan lempeästi, itseä rakastaen ja kunnioittaen.”

”Ajatella, että pian valmistun personal traineriksi Trainer4You:n kautta. Olin haaveillut ammatista liikunnan ja ihmisten hyvinvoinnin auttamisen parissa jo ties kuinka pitkään, mutta viime vuonna into nousi ylimmilleen kun kuulin Trainer4You:n olevan mukana yhtenä Fitnessamalli 2017-kilpailun yhteistyökumppaneista. Samalla hetkellä vahvistui päätökseni hakea mukaan yhteen Suomen suurimpaan hyvinvoinnin parissa toimivaan kilpailuun ja näin pääsisin tutustumaan tarkemmin sekä tekemään yhteistyötä Trainer4You:n kanssa. Olin erittäin iloinen Fitnessmalli -kilpailusta, koska siinä ei enää keskitytty ulkonäköön tai vatsalihasten erottuvuuteen, vaan haettiin sporttista, hyvät elämäntavat omaavaa valovoimaista persoonaa, joka voi toimia hyvänä esimerkkinä muille. Hyvinvoinnin lähettiläs on aika osuva sana. ”

Kuvat: Jenni Ripatti

Uuden ajan Fitnessmalli

Tämä uuden ajan Fitnessmallikilpailu tuki ideologiaani. Sekä valmentajana että yleisesti elämässä en kannata sitä, että asioita tehtäisiin terveyden ja hyvinvoinnin kustannuksella. Olen aikoinaan suorittanut asioita kantapään kautta, mitä tulee liikuntaan ja ruokaan. Lopputuloksena oli 7 vuotta kestänyt vakava syömishäiriö, joka melkein vei henkeni. Kuljettuani kivisen tien selviämiseen asti, ajatusmaailmani suoraan sanottuna kirkastui ja koin ymmärtäväni elämästä ja hyvinvoinnista paljon. Tärkeää on se, että hyväksymme itsemme sellaisena kuin olemme. Olemme kaikki uniikkeja yksilöitä, eikä näin ollen itseä tule verrata muihin. Mikäli tulee tarvetta tehdä muutoksia, esim. muokata kehoa haluttuun suuntaan, ei sitä tule tehdä itseinhon kautta vaan lempeästi, itseä rakastaen ja kunnioittaen. Valmentajana pystyn auttamaan ihmisiä omien kokemuksieni pohjalta, sillä tiedän miten vaikeaa syöminen voi pahimmillaan olla ja kuinka vaikeaa on hyväksyä oma keho. Olen jo nyt saanut satoja mahtavia palautteita seuraajiltani. Kiitollinen olo kun saan auttaa heitä.

Tätä ajatusmaailmaa pohjaten perustin myös ystäväni Anni Valliuksen kanssa Kaunis Minä -konseptin, jonka puitteissa pidämme hyvinvointiluentoja (aiheena mm. itsensä hyväksyminen, itsetunto, kehopositiivisuus jne.) ja treenejä erikokoisille ryhmille, niin julkisesti kauppakeskuksissa kuin luotsaamissamme omissa tapahtumissa.

Mahtavaa olla osa Trainer4Youta

Fitnessmalli -kilpailun kautta siis tutustuin Trainer4You -koulutukseen. Olin entuudestaan jo tutkinut eri tahoja, jotka järjestävät PT-koulutuksia, mutta Trainer4You nousi vahvimpana esiin. Olin myös kuullut todella paljon hyvää ystäviltäni, jotka ovat käyneet koulutuksen T4Y kautta. Kun viime marraskuussa sain ilokseni yllättyä Fitnessmalli-kilpailun finaalissa siitä, että tulin 3. sijalle, päätin heti lähteä mukaan PT-koulutukseen.

Kuvat: Jenni Ripatti

Joulukuussa istahdin koulun penkille ja siitä se lähti. Ensimmäisestä koulutuskerrasta jäi jo niin hyvä fiilis ja koko koulutus vain parani edetessään. Meillä oli monia ammattitaitoisia ja inspiroivia kouluttajia puhumassa, teimme paljon innostavia käytännön harjoituksia ja ryhmätöitä luentojen ohella. Trainer4You:n nettisivuilla on paljon kattavaa tietoa liikuntaan, ravitsemukseen ja yleisesti hyvinvointiin liittyvistä asioista, joita on mielenkiintoista lueskella. Sinne myös päivittyivät kaikki luentomateriaalit, joten ne oli näppärästi saatavilla siellä missä sitten liikkuikin. Mielestäni koulutus on myäs jaettu fiksusti kolmeen osa-alueeseen, jotka etenevät loogisessa järjestyksessä.

Kirsikkana kakun päällä on myös ehdottomasti meidän ihana luokka. Paras ryhmähenki ja tukiverkko. Nyt on taskussa paljon kauniita ja hauskoja muistoja elämälle. Kiitollinen olo.”

Elina Leskinen

IG: elinaadasofia

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here