Itsensä kehittäminen on uusi Nokia. Sen sijaan, että ihmiset haluaisivat ainoastaan hankkia uusia kokemuksia ja elämyksiä, he haluavat tänä päivänä jotain pysyvämpää. Oli kyseessä sitten työ, harrastus, ruoan laitto, perhojen sidonta, omasta hyvinvoinnistaan huolehtiminen tai jokin muu itselle tärkeä ja innostava asia, ovat ihmiset valmiita opiskelemaan ja kehittämään itseään. Parhaimmillaan intohimoinen suhtautuminen, uuden oppiminen sekä itsensä määrätietoisesta kehittäminen voi johtaa jopa uuden ammatin pariin osa- tai kokopäivätoimisesti heittäytymiseen.

Oman hyvinvoinnin parhaaksi asiantuntijaksi

Me Trainer4Youlla uskomme siihen, että jokainen haluaa kasvaa ja kehittyä. Koemme tärkeimmäksi tehtäväksemme, oli kyse sitten kuntoilijasta tai rautaisesta hyvinvointialan ammattilaisesta, asiakkaidemme hyvinvointiosaamisen kehittämisen.

Me kaikki tiedämme, että terveyden vaatiminen ja hyvinvoinnin kehittäminen edellyttävät tietoa, taitoja ja ennen kaikkea fiksuja, terveyttä edistäviä tapoja. Kehittävän harjoittelun perusteet –koulutuksemme auttaa henkilöä näkemään metsän puilta, erottamaan oleelliset asiat epäolennaisuuksista ja muodostamaan mielessään ison kuvan siitä, mistä hyvinvoinnin edistämisessä oikein on kyse. Koulutus antaa tavalliselle kuntoilijalle avaimet oman hyvinvointinsa kehittämiseen, mutta toimii myös ammattilaisen koulutuspolun (Personal trainer –koulutusputki) starttina, tarjoten näkemystä ja oppia fyysisen hyvinvoinnin kokonaiskuvasta.

Tutustu ja ilmoittaudu Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutukseen.

Työyhteisön sekä lähiverkoston liikunta-aktivaattoriksi

Tarjoamme myös yrityksille oivaltamiseen ja oppimiseen perustuvia, koulutuksellisia työhyvinvointipalveluja. Työhyvinvointiagenttikoulutus valmentaa henkilön itsensä oman hyvinvointinsa vastuunkantajaksi ja asiantuntijaksi, mutta myös lähipiirinsä liikunta- ja terveysaktivaattoriksi. Hyvinvointia ei voidakaan kaataa ulkopuolisen konsultin tai valmentajan toimesta yritykseen, vaan se pitää juurruttaa ja sen tulee kummuta yrityksen sisältä, jotta positiiviset muutokset voivat jäädä pysyväksi pääomaksi yritykseen.

Tutustu ja ilmoittaudu Hyvinvointiagenttikoulutukseen.

Hyvinvoinnin edistämisestä ammatti

Personal trainer –koulutus on yrityksemme päätuote, kruununjalokivi ja ylpeyden aihe. Olemme yksi Euroopan suurimmista koulutusorganisaatiosta, niin koulutuspäivien määrän, kuin koulutettujen valmentajienkin osalta. Personal trainer –koulutuksellemme on myönnetty niin kansallinen kuin kansainvälinenkin auktorisointi merkiksi siitä, että koulutus täyttää niin suomalaiset, kuin eurooppalaisetkin laatu-, laajuus- ja sisältökriteerit.

Personal trainer –ala kasvaa edelleen hyvää kyytiä. Kuntokeskusalan lisäksi personal trainereita työllistyy tänä päivänä myös apteekkeihin, työterveys- ja terveysalan yrityksiin, urheiluseuroihin ja jopa kaupunkeihin ja kouluihinkin. Vaikka personal trainer –koulutus antaakin mainiot perusvalmiudet toimia henkilökohtaisen kunto- ja elintapavalmentajan tehtävissä, antaa se ennen kaikkea erinomaiset valmiudet oppia lisää. Hyvä personal trainer ei koekaan olevansa koskaan valmis, vaan on aina matkalla kohti vahvempaa tieto-taitoa ja asiakaslähtöisempää osaamista.

Tutustu ja ilmoittaudu PT-koulutukseen.

Tutustu ammattiin myös lukemalla Ammattina personal trainer opas!

Erikoistu intohimosi kohteeseen

Erikoistuminen on päivän sana. Erikoistu tai kuole kuulostaa ehkä vähän turhan provosoivalta ja siksi muotoilen neuvoni seuraavasti: Erikoistu ja kukoista! Erikoistumalla oman intohimon ja mielenkiinnon kohteisiin personal trainer voi erottua kilpailijoistaan sekä rakentaa kukoistavampaa yhteistyötä omaa osaamistaan täydentävien ammattilaisten kanssa.

Erikoistuminen antaa personal trainerille valmiudet palvella entistäkin paremmin valitsemaansa kohderyhmää ja kohdentaa markkinoinnin täsmällisesti juuri heille. Kaikkea kaikille -viesti jää helposti pliisuksi, eikä tarjoama uppoa kunnolla oikein keneenkään. Jos sen sijaan erikoistut jatkokouluttautumalla voimavalmennukseen, elintapavalmennukseen, senioreiden valmennukseen, fysiikkavalmennukseen, ravintovalmennukseen tai vaikka psyykkiseen valmennukseen, kohtaa osaamisesi paljon paremmin maailman tai ainakin valitsemasi kohderyhmän tarpeet.

Tutustu ja ilmoittaudu jatkokoulutuksiin.

Online –koulutuksella täsmäaiheen asiantuntijaksi

Vaikka jatkuva kouluttautuminen on elintärkeää ammattitaidon kehittämisen, kehityksen kelkassa pysymisen, mielen vireyden, luovuuden, verkostojen rakentamisen sekä oman markkina-arvon ylläpitämisen/kasvattamisen näkökulmista, niin asiaan täytyy kuitenkin suhtautua realistisesti. Kouluttautuminen maksaa, työstä poissaolopäivät tulee usein korvata, perhe ei katsele suopeasti jatkuvaa reissaamista ja välillä täytyy budjetoida itselleen myös aikaa palautumiseen.

Ratkaisimme itsensä kehittämisen halun/tarpeen sekä sitä rajoittavien tekijöiden riskiriidan Online –koulutuksiin panostamalla. Haluammekin tarjota Online –asiantuntijakoulutuksilla verkostollemme mahdollisuuden erikoistua ja kehittää omaa ammattitaitoaan sekä hyvinvointiosaamistaan entistäkin paremmaksi niin, että opiskelu on huokeaa sekä onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta, missä ja milloin vain.

Verkkokoulutustarjoama tulee sisältämään koulutuksia viidestä eri kategoriasta, jotka ovat ravinto, harjoittelu, mieli, elintavat ja menestyminen. Eri aihealueisiin painottuvat asiantuntijakoulutukset sisältävät videoluentoja, e-kirjoja sekä muuta kirjallista materiaalia, podcasteja, live-webinaareja sekä verkkokokeen ja mahdollisen videohaastattelun.

Kouluttajina Trainer4You Online –koulutuksissa toimivat suomalaiset liikunta-, terveys- ja hyvinvointialan huippunimet, mutta myös kansainväliset vahvistukset. Ensimmäiset Online -asiantuntijakoulutukset ovat jo ostettavissa ja lisää on tulossa vuoden 2019 aikana!

Tutustu ja osta Online-koulutuksia!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here