SAMSUNG CSCSuomalaisten energiaindeksi on keskimäärin 6,5 tuntia. Se kertoo siis ajan, jonka ihminen jaksaa tehdä töitä, harrastaa vapaa-aikanaan ja puuhailla päivän muuta päivän aikana. Energiaindeksi voidaan määrittää kuntokartoituksen (kuntotesti ja hyvinvointikysely) avulla ja ilmoittaa tunteina sekä minuutteina. Tiedätkö Sinä, mikä on energiaindeksisi?

Minun Energiaindeksini

Minä tiedän. Itselläni se on 13 h 28 minuuttia. Tulos antaa olettaa, että olen energinen ja tarmokas työssäni, jaksan nauttia ja harrastaa aktiivisesti vapaa-ajalla sekä palaudun arjen kuormituksesta hyvin yön ja viikonloppujen aikana. Myös sairastavuuteni ja riski erilaisiin elintapasairauksiin sekä tuki- ja liikuntaelin vaivoihin on keskimääräistä selvästi vähäisempi.

Maksimivarausaika 16 tuntia

Energiakellossa on 16 tuntia. Se on ihmisen keskimääräinen valveillaoloaika vuorokaudessa ja siten myös maksimitulos Laturin Energiaindeksitestissä. Minimitulos sen sijaan on 4 tuntia. Helposti toteutettava ja mukavan leppoisa testikokonaisuus antaa tietoa terveydentilasta, kehon suorituskyvystä ja siten koko energiatasosta. Kuntokartoituksessa käytettävät viitearvot sekä energiaindeksin laskentamalli perustuvat laajaan kansainväliseen tiedeaineistoon, joka onkin yksi Laturin perusarvoista: Antaa tieteelliseen näyttöön perustuvaa, toiminnallista informaatiota yksilön tai yrityksen energiapääomasta sekä valmentaa verkostonsa avulla asiakkaat energisemmiksi ja tuloskuntoisemmiksi.

TestituloksetKoukuttavan konkreettista

Laturi Energiaindeksitesti on helposti toteutettava, luotettava, uskottava ja mukavan konkreettinen tapa määrittää oma työ- ja suorituskykynsä. Se soveltuu niin personal trainerin työkaluksi yksilövalmennuksen tuloksekkuuden seurantaan kuin henkilöstön tai muun suuremman ryhmän toimintakyvyn kartoittamiseen valmennusyrityksen tai työterveyshuollon toteuttamana. Parasta Energiaindeksissä on kuitenkin mittauksen mielekkyys ja tuloksen konkreettisuus. On koukuttavaa nähdä oma Energiapääomansa ja selvääkin selvempää, ettei kukaan halua sen olevan seuraavalla kerralla edellistä heikompi. Varsinkin kun testissä saa toimivan treeniliikepatteriston omaharjoittelun tueksi.

EnergiaindeksiEnergistä päivää Sinulle! Minulla virtaa riittää vielä 9 tunnin ja 22 minuutin verran.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here