Trainer4You ja Svea Ekonomi ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa kouluttautumisen Personal trainerin ammattiin jopa 36 kuukauden maksuajalla. ”Tavoitteenamme oli löytää rahoituskumppani, jonka kanssa kykenemme tarjoamaan opiskelijoillemme aiempaa pidemmän ja huokeamman maksuohjelman”, Trainer4Youn toimitusjohtaja Mika Nevalainen kertoo. Uudet maksumahdollisuudet astuvat voimaan 1.11.2017.

Asiakasystävällisyyteen ja työhyvinvointiin panostava kumppani

Svea Ekonomi on useassa eri maassa toimiva, luotettava ja kasvava rahoitusyhtiö, joka on toiminut suomessa vuodesta 2002 lähtien. Svea toimii ammattitaitoisen ystävällisesti niin toimeksiantaja-asiakkaiden kuin myös heidän asiakkaidensa suuntaan. Osoituksena hyvästä työilmapiiristä, motivoituneesta henkilökunnasta sekä panostuksista henkilöstön työhyvinvointiin Svea on sijoittunut jo kuutena peräkkäisenä vuotena Suomen parhaiden työpaikkojen listalle.

Kouluttaudu unelma-ammattiin reilun satasen kuukausierissä

Marraskuun alussa voimaan astuva rahoituskumppanuus mahdollistaa Trainer4Youn asiakkaille entistäkin huokeamman sekä pidemmän maksuohjelman. ”Personal trainer –koulutusputken voi maksaa nyt lyhyempien maksuetuvaihtoehtojen lisäksi myös 24 tai 36 kuukauden mukaisissa maksuerissä. Tällöin hinnaksi muodostaa 24 kuukauden maksuohjelmalla noin 162 € kuukaudessa ja 36 kuukauden ohjelmalla vain noin 111 € kuukaudessa”, Nevalainen ynnää. Rahoituksen perustamiskulut ovat kertaluonteisesti 29,90 € ja kuukausikustannus rahoitukselle on lyhennyksen lisäksi ainoastaan kiinteä 10 € summa kuukaudessa. Muita kuluja asiakkaalle ei tule”, hän toteaa tyytyväisenä.

Esimerkkilaskelma 24 kuukauden maksusopimuksesta: Rahoitettava erä 3645€, alk. 152€/kk/24kk maksuajalla, Korko: 0%, Avausmaksu: 29,90 €, Kuukausimaksu: 10 €, Todellinen vuosikorko: 7,24%, Luottokustannukset yht: 269,90€, Kokonaiskustannukset: 3914,90€.

Tarkastele kuukausieriä tästä laskurista

Täydennä PT-osaamistasi vain 76 €/ kk maksuohjelmalla

Trainer4You jatkokoulutustenkin osalta rahoituskumppanuus tarjoaa huokeat ehdot. Niiden lyhennysajaksi henkilö voi valita nyt myös 12 kk ja 24 kk vaihtoehdot, jolloin jatkokoulutusten hinnaksi Terveysvalmentaja-, Voimavalmentaja- ja Psyykkinen valmentaja –koulutusten osalta muodostuu 12 kk maksuohjelmalla noin 142 € kuukaudessa ja 24 kk maksuohjelmalla noin 76 € kuukaudessa. Oppimäärältään hieman laajempi Ravintovalmentajakoulutus on hieman edellisiä arvokkaampi kokonaisuus.

Trainer4You Personal training –lisenssikoulutuksenkin voi tästedes maksaa 12 kuukauden maksuohjelmalla, joka helpottaa yrittäjäksi ryhtyvien personal trainereiden alkuinvestointeja, tarjoten heille valmiit liiketoiminta- ja palvelukonseptit muiden etujen lisäksi.

Asiakkaiden tukena ennen, aikana ja jälkeen

”Luotettuna koulutustahona me haluamme tarjota niin hyvät maksuehdot, kuin vain mahdollista. Uudistus mahdollistaakin opiskelijoillemme entistä paremmin sen, että he kykenevät maksamaan koulutuksen sekä hankkimaan lisäansaintaa asiakastyöllä jo koulutuksen aikana”, Nevalainen täydentää.

”Haluamme olla asiakkaidemme tukena jo ennen ostopäätöstä sekä vielä koulutuksen päättymisen jälkeen. Olemmekin panostaneet viime vuosina kouluttamiemme valmentajien työllistymismahdollisuuksien parantamiseen, yrittäjänä menestymisen tukemiseen, kuin myös elämänmittaisen oppimisen mahdollistamiseen”, hän luettelee.

”Rekrytointiyhteistyö kuntokeskusten ja keskusketjujen kanssa, Trainer4You personal trainer –konseptimallin kehittäminen sekä kaikille veloituksetta tarjottava hyvinvoinnin tietopankki ovat hyviä osoituksia koulutuksen jälkeisistä panostuksista”, hän kertoo.

”Hienoa, että kykenemme nyt myös, kiitos erinomaisen kumppanin, madaltamaan asiakkaidemme ostopäätöstä, riskiä sekä kuukausittaista kustannustasoa”, Nevalainen myhäilee. ”Liikunta-ja hyvinvointialan kasvaessa ennätysvauhtia alalle tarvitaan yhä enemmän ja osaavampia personal trainereita. Tämä yhteistyö tarjoaa liikunnasta, terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille henkilöille entistäkin paremman mahdollisuuden omaan unelma-ammattiinsa kouluttautumiseen”, hän summaa.

Katso seuraavat alkavat koulutukset tästä:

Personal trainer -koulutus

Jatkokoulutukset

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here