Jatkokoulutukset

Voimavalmentaja, Psyykkinen valmentaja, Elintapavalmentaja, Ravintovalmentaja.

Trainer4You-jatkokoulutukset liikunta- ja terveysalan ammattilaisille.

Trainer4You-jatkokoulutukset ovat liikunta- ja terveysalan ammattilaisille suunnattuja erikoistumisopintoja. Niiden avulla voit täydentää ja syventää osaamistasi psyykkisestä valmennuksesta, voimavalmennuksesta, terveysvalmennuksesta, ravintovalmennuksesta sekä pienryhmävalmentamisesta. Jatkokoulutusten tavoitteena on auttaa liikunta- tai terveysalan ammattilaista erikoistumaan ja erottumaan edukseen.


Voimavalmentaja

Tuloksekkaaseen voimaharjoitteluun tähtäävä koulutus

Voimavalmentaja -koulutus on nimensä mukaisesti voima- ja fysiikkavalmennuksen syventävä koulutusohjelma, jonka pääpaino on kehittävän voimaharjoittelun perusteissa ja syventävissä opinnoissa, harjoitusliikkeiden tekniikan sekä liikevariaatioiden ja -kehittelyiden opettelussa, harjoittelun ohjelmoinnissa, erikoistekniikoissa sekä eri voimaominaisuuksien optimoinnissa.

Voimavalmentaja -koulutuksen kehittäjä on Tuomas Rytkönen. Tuomas on voimaharjoitteluun erikoistunut valmennus- ja testausopin maisteri, joka toimii fysiikkavalmentajana, kouluttajana ja asiantuntijatekstien kirjoittajana. Rytkönen on valmentanut paljon niin kuntoilijoita kuin kilpaurheilijoitakin ja on itsekin intohimoinen voimailija. Hänen meriittilistaltaan löytyy mm. lukuisia Suomen mestaruuksia ja SE-tuloksia kilpaleuanvedosta.


Tutustu Voimavalmentaja -koulutukseen tarkemmin Osta koulutus

Psyykkinen valmentaja

Valmiudet toimia psyykkisenä valmentajana ja muutosprosessin ohjaajana osana liikunta- ja terveysneuvontaa.

Psyykkinen valmentaja -koulutus antaa käytännönläheiset valmiudet toimia psyykkisenä valmentajana ja muutosprosessin ohjaajana esimerkiksi osana liikunta- ja terveysneuvontaa. Koulutus pohjautuu tieteelliseen tutkimusnäyttöön ja niin kutsuttuun arvo- ja hyväksyntäpohjaiseen lähestymistapaan. Käytännön harjoitteet ja työkalut perustuvat psykologisen joustavuuden malliin ja käyttäytymisanalyysiin.

Koulutusta voidaan hyödyntää lukuisissa tehtävissä liikunta-alalla mm. liikuntaneuvonnassa, liikunnanohjauksessa, urheiluseuratyössä ja valmennuksessa. Terveysalalla täydennyskoulutusta voidaan hyödyntää kaikissa ammattiryhmissä, joissa työn keskeinen sisältö liittyy ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin tai suorituskyvyn edistämiseen.

Psyykkinen valmentaja -koulutuksen on laatinut liikuntatieteiden maisteri ja psykologian tohtori Anu Kangasniemi, joka on toiminut erilaisissa liikunta- ja psykologian alan tehtävissä vuodesta 2001 alkaen. Anu on pätevöitynyt terveyspsykologiaan ja hän on myös sertifioitu urheilupsykologi. Tällä hetkellä Kangasniemi työskentelee Liikunnan ja Kansanterveyden edistämissäätiössä LIKESissä ja psykologina sekä asiantuntija- ja koulutustehtävissä Liikunta- ja hyvinvointiakatemia Oy:ssä.


Tutustu Psyykkinen valmentaja -koulutukseen tarkemmin Osta koulutus

Elintapavalmentaja

Turvallisuutta ja tuloksekkuutta elintapasairauksien parissa työskentelyyn

Elintapavalmentaja-koulutus antaa ajantasaisen ja näyttöön perustuvan ymmärryksen siitä, miten eri elintapasairauksiin voidaan positiivisesti vaikuttaa liikunnan ja ravitsemuksen keinoin. Koulutuksen jälkeen ymmärrät, milloin ja minkälainen liikunta kunkin elintapasairausasiakkaan kohdalla on vaikuttavinta ja turvallista. Saat riittävät perustiedot ja -taidot eri elintapaneuvonnan perusteista sekä eri elintapasairauksien diagnooseihin pohjautuvasta liikunta- ja ravitsemusneuvonnasta. Terveysvalmennuksen lisäosaamisella sekä terveydenhoidon että liikunnan ammattilaiset voivat yhdessä toteuttaa vaikuttavaa ja arjen tasolle jalkautuva elintapahoitoa.

Trainer4You Elintapavalmentaja-koulutuksen asiantuntijakaartiin kuuluu muun muassa liikuntafysiologi, istumistutkija Arto Pesola. Arto on väitellyt tohtoriksi Jyväskylän Yliopistosta aiheenaan istumisen terveysriskien vähentäminen arkiaktiivisuuden avulla.


Tutustu Elintapavalmentaja-koulutukseen tarkemmin Osta koulutus

Ravintovalmentaja

Ravintofysiologia, ravitsemuspsykologia ja urheiluravitsemus

Ravintovalmentaja -koulutuksessa keskitymme erityisesti käytännön ravintovalmennusosaamiseen ja ravinto-ohjauksen tuloksekkaimpiin työkaluihin. Tärkeimmät oppiaiheet pyörivät ravintofysiologian, ravitsemuspsykologian ja urheiluravitsemuksen ympärillä. Koulutuksen jälkeen osaat tehdä vaikuttavaa ravinto-ohjausta eri tyyppisille asiakkaillesi palvelemaan erilaisia tavoitteita sekä ymmärrät myös ravitsemuspsykologian pääteemat. Saat osaamista ja varmuutta, teetpä sitten ohjausta työksesi tai oletpa yleisesti ravitsemuksesta kiinnostunut. Koulutus sopii siis esimerkiksi sekä liikunta- että terveydenhuoltoalan ammattilaisille.

Trainer4You Ravintovalmentaja -koulutuksen vastuuhenkilö on laillistettu ravitsemusterapeutti ja viittä vaille valmis terveystieteiden maisteri Jonna Heinonen. Jonna on psyykkisen ravinto- ja urheiluvalmennuksen edelläkävijä Makia Mental Oy:n perustaja ja hän toimii aktiivisesti koulutus- ja valmennustehtävissä. Oman yrityksensä pyörittämisen lisäksi Jonna on kouluttanut ravintovalmennusta muun muassa personal trainereille yli kolmen vuoden ajan. Hänellä on korkeakoulututkinto urheiluvalmennuksesta ja pohjalla liikuntalääketieteen opinnot. Lisäksi Jonna opiskelee psykologiaa Tampereen yliopistossa.


Tutustu Ravintovalmentaja -koulutukseen tarkemmin Osta koulutus

Miksi jatkokouluttautua?

Oma ura ja omat tuotteet kannattaa rakentaa omien vahvuuksien ja intohimon kohteiden varaan. Vahvuuksista tehdään erinomaisuuksia panostamalla jatko-opintoihin sekä itsensä ja palveluidensa kehittämiseen. Jatkokouluttautuminen lisää ammattitaitoa ja uskottavuutta ja tuo myös lisää sisältöä omaan työhön. Lisäksi erikoistuminen avaa yhä parempia yhteistyömahdollisuuksia niin alan kollegojen kuin myös alan ulkopuolisten toimijoiden ympärille.

Jatkokouluttautuminen tarjoaa myös luontevan perustelun palveluiden hinnoittelun tai palkan tarkistamiseen. Esimerkiksi personal training -palveluissa jatkokoulutusten ja karttuneen työkokemuksen myötä on perusteltua tarkistaa hinnoittelua esimerkiksi 10–30 % keskihintoja korkeammaksi.

Lataa Trainer4You jatkokoulutus -opas tietopankistamme

Lue Trainer4You jatkokoulutus -oppaasta koulutuksien esittelyt

Psyykkinen valmentaja, ravintovalmentaja, voimavalmentaja, elintapavalmentaja, pienryhmävalmentaja... millaista erikoisosaamista toivoisit itseltäsi löytyvän? Tai käänteisesti, millaista erikoisosaamista uskoisit asiakkaidesi arvostavan?


Sisältää mm.

  • Jatko- ja lisäkouluttautumisen konkreettisia hyötyjä.
  • Jokaisen koulutuksen esittely ja sisältö.
  • Koulutuksen kehittäjien esittelyt.
  • Kuinka voit hyödyntää uusia koulutuksia omassa toiminnassasi.
Lue opas tietopankista
Trainer4You jatkokoulutukset

Seuraavat alkavat täydennys- ja jatkokoulutukset

Laita meille viestiä chatissa (arkisin 9-17) niin mietitään sinulle paras vaihtoehto. Voit muutenkin jutella kanssamme mistä tahansa opintoihin tai alaan liittyvästä asiasta chatin kautta. Jos emme juuri nyt ole paikalla chatissa, niin jätä yhteystietosi ja olemme sinuun pian yhteydessä. Lue lisää koulutuksien käytännöistä täältä.

Valitse koulutuspaikka ja -ajankohta

Ajankohta Koulutuksen nimi Hinta Osta koulutus / katso lisätietoja
20.09.2019 Stressinhallintavalmentaja -koulutus, Tampere 20.9.-30.11.2019 Kertamaksulla 1 860,00 €
Svea Erämaksu
Täynnä, ilmoittaudu jonolistalle
27.09.2019 Ravintovalmentaja -koulutus, Tampere 27.9.-21.12.2019 Kertamaksulla 2 190,00 €
Svea Erämaksu
Osta koulutus / lisätietoja
19.10.2019 Voimavalmentaja -koulutus, Oulu 19.10.2019.-12.1.2020 Kertamaksulla 1 590,00 €
Svea Erämaksu
Osta koulutus / lisätietoja
17.01.2020 Stressinhallintavalmentaja -koulutus, Tampere 17.1.-18.4.2020 Kertamaksulla 1 860,00 €
Svea Erämaksu
Osta koulutus / lisätietoja
17.01.2020 Voimavalmentaja -koulutus, Jyväskylä 17.1.-4.4.2020 Kertamaksulla 1 440,00 €
Svea Erämaksu
Osta koulutus / lisätietoja
21.02.2020 Voimavalmentaja -koulutus, Tampere 21.2.-9.5.2020 Kertamaksulla 1 440,00 €
Svea Erämaksu
Osta koulutus / lisätietoja
21.03.2020 Psyykkinen valmentaja -koulutus, Espoo 21.3.-14.6.2020 Kertamaksulla 1 440,00 €
Svea Erämaksu
Osta koulutus / lisätietoja
27.03.2020 Ravintovalmentaja -koulutus, Jyväskylä 27.3.-27.6.2020 Kertamaksulla 1 965,00 €
Svea Erämaksu
Osta koulutus / lisätietoja
28.03.2020 Voimavalmentaja -koulutus, Espoo 28.3.-28.6.2020 Kertamaksulla 1 440,00 €
Svea Erämaksu
Osta koulutus / lisätietoja
25.07.2020 Psyykkinen valmentaja -koulutus, Oulu 25.7.-11.10.2020 Kertamaksulla 1 440,00 €
Svea Erämaksu
Osta koulutus / lisätietoja
21.08.2020 Ravintovalmentaja -koulutus, Turku 21.8.-14.11.2020 Kertamaksulla 1 965,00 €
Svea Erämaksu
Osta koulutus / lisätietoja
28.08.2020 Psyykkinen valmentaja -koulutus, Jyväskylä 28.8.-28.11.2020 Kertamaksulla 1 440,00 €
Svea Erämaksu
Osta koulutus / lisätietoja

= Early bird hinta (ilmoittautuminen 3kk ennen koulutusta)