Trainer4You – Intohimoista työtä unelmien eteen

Mikä on Trainer4You? Vastaus on Me. Juuri niin, Me, ihmiset täällä.

Meitä trainer4youlaisia on kerääntynyt yhteen vuosien varrella jo aika iso joukko. Parikymmentä meistä pitää huolta siitä, että kaikki rullaa niin kuin pitää, ja kolmisenkymmentä personal trainingin erikoisosaajaa jakaa oppejamme koulutusten ja valmennusten kautta eteenpäin.

Vuosien saatossa olemme saaneet olla jakamassa osaamistamme tuhansille ihmisille. Siksi piirissämme on valtavasti ihmisiä ympäri Suomen ja jopa Euroopan: personal trainereita, ravintovalmentajia ja yhteistyökumppaneita. Kaiken kaikkiaan vaikuttava joukko hyvinvointialan huippuosaajia.

Meidän tarinamme sai alkunsa, kun yrityksen perustaja, Riku, lähti rohkeasti seuraamaan unelmaansa. Hän kääri hihansa ja alkoi personal trainer – yrittäjäksi 90-luvun loppupuolella. Hän satsasi säästönsä, hankki välineitä, järjesti toimitilat ja suhtautui intohimoisesti valmentamiseen. Yksilö- ja yritysvalmennuksia, missejä ja huippu-urheilijoita, luentoja ja lehtijuttuja, roppakaupalla intohimoa työtä kohtaan. Jopa matkalla vaimonsa kanssa synnytyslaitokselle hän poikkesi jakamaan asiakkailleen uudet, päivitetyt treeniohjelmat. Ihan vain koska niin oli luvattu. Sitähän se intohimo on – omistautumista, järkkymätöntä uskoa omaan tekemiseen ja vahvaa visiota tulevasta. Ehkä vähän hulluuttakin.

Rohkeus, kunnianhimo ja tekemisestä nauttiminen säteili ja tarttui. Hiljalleen mukaan lähti muita, samanhenkisiä ihmisiä. Yksi sieltä, toinen täältä. Kaikilla oli sama, rautainen asenne: Me teemme huippuduunia ja nautimme siitä!

Nopeasti Trainer4You-valmentajien suosio kasvoi. Vaikka mukana oli sisukas joukko personal trainingin ammattilaisia, tunnit eivät yksinkertaisesti riittäneet vastaamaan kasvavaan kysyntään. Tarvittiin uusia personal trainereita, mutta mistä?

Kun suunnannäyttäjiä ei ollut, paras vaihtoehto oli luoda oma personal trainer -koulutus. Ei suinkaan mikä tahansa koulutus, vaan niin laadukas, kiinnostava ja kattava kokonaisuus, että osallistujat voitaisiin hyvillä mielin hyväksyä mukaan Trainer4You-valmentajien huippujoukkoihin. Syntyi Trainer4You-koulutustoiminta, nykyinen keihäänkärkemme ja kulmakivemme. Meidän ylpeytemme.

Matka jatkui, joukko laajeni, koulutuksemme kehittyivät entisestään ja aloimme jakaa oppimaamme eteenpäin myös kirjojen muodossa. Rakensimme personal training -osaamistamme eteenpäin pala palalta, yhtenä joukkueena, toinen toistamme sparraten. Otimme asiaksemme koko alan edistämisen. Meille oli, ja on yhä tärkeää, että koko ala voi hyvin ja kehittyy. Siis koko ala: jokainen joka alalla työskentelee, ja jokainen, joka on alan vaikutuspiirissä.

Edelleen, yli kymmenen vuoden jälkeen, Me teemme huippuduunia ja nautimme siitä! Katsommepa eteen, taakse tai ympärillemme, voimme ylpeinä sanoa olevamme personal training -osaamisen edelläkävijöitä. Olemme itse yrittäneet, valmentaneet, oppineet, kompuroineet, kehittäneet ja onnistuneet. Olemme kasvaneet yhden miehen toiminimestä kolmen yhtiön konserniksi.

Olemme valmentaneet tuhansia yksilöitä ja satoja yrityksiä, julkaisseet kymmeniä kirjoja ja valtavan määrän sisältöjä, kouluttaneet kentälle tuhansia ammattilaisia, kehittäneet alaa Euroopassa ja luoneet koko Suomen kattavan valmentajaverkoston. Olemme kansainvälisesti arvostettu personal training -alan osaaja.

Kaiken kokemamme ja oppimamme perusteella voimme hyvillä mielin sanoa, että meillä on varmasti sinulle paljon annettavaa. Yhtä paljon kuin sinulla meille. Yhden asian paljastamme jo nyt: kaikki on mahdollista, kun vain löydät oikeat ihmiset ympärillesi.

Tutustu alaan ja lue oppaamme Trainer4You:n Tietopankista

Edellinen
Edellinen

Personal trainingin kehittyvät kasvot

Seuraava
Seuraava

Millainen personal trainer sinä haluat olla?