Näillä opeilla pääset ansaitsemaan tai tehostamaan työntekoa jo koulutuksena aikana.

Ravintovalmentaja-koulutuksessa opit tuloksekkaimmat toimintamallit ravinto-ohjaamiseen. Koulutuksessa saat valmiit ravintovalmennustuotteet, toimintamallit ja työkalut ohjaustyöhön annatpa ravinto-ohjausta sitten esimerkiksi valmentajana taikka hoitajana.

Trainer4You Ravintovalmentaja -koulutus lanseerattiin vuosien 2009 ja 2010 taitteessa. Alusta saakka tavoitteena on ollut tehdä koulutus, joka on muutakin kuin ravitsemuksen tietopaketti. Esimerkiksi ravitsemuspsykologia ja valmentava-ohjausote juurrutettiin koulutuksen kantaviksi teemoiksi ensimmäisestä koulutuksesta lähtien. Vuosien saatossa niiden merkitys on vain korostunut, ja esimerkiksi ravitsemuspsykologian osuutta on koulutuksessa lisätty huomattavasti.

Tuloksekkaimmat toimintamallit ravinto-ohjaukseen

Trainer4You Ravintovalmentaja -koulutuksen aikana opetellaan erilaisia valmennussisältöjä toimintamalleineen ja työkaluineen. Koulutuksen aikana opit ymmärtämään, mitä kannattava liiketoiminta sinulta vaatii ja minkälaisia tuotteita tai palvelumalleja sinun kannattaa työssäsi toteuttaa. Lisäksi saat koulutuksen aikana ja sen jälkeen asiantuntijoidemme sekä kasvavan ravintovalmentajaverkostomme tukea työn haasteisiin.

Ilmoittautuessasi Trainer4You Ravintovalmentaja -koulutukseen saat:

 • Lähijaksoilla annettavan opetuksen
  • sisältää yhdeksän 8-tuntista opiskelupäivää
  • esimerkit ravintovalmennuspalveluista sisältöineen, valmennustyökaluineen ja suositushintoineen
  • lähijaksoilla saamiasi oppeja pääset soveltamaan harjoitusasiakassuhteen aikana
 • Päivittyvät ja ajantasaiset verkko-opiskelumateriaalit, jotka ovat käytössäsi myös koulutuksen jälkeen
  • verkko-opiskeluympäristöstä löydät myös artikkeli- ja videosarjoja ravitsemuksesta, liikunnasta sekä muista hyvinvointiin liittyvistä teemoista
 • Lisäksi Trainer4Youn asiantuntijat tukevat sinua koulutuksen aikana ja sen jälkeen
 • Pääset mukaan kasvavaan ravintovalmennusyhteisöön, jolta voi hakea tukea koulutuksen aikana ja sen jälkeen
 • Trainer4Youn yhteistyötahojen kautta voit saada työtehtäviä ja työpaikkailmoituksia

Pääset tienaamaan jo koulutuksen aikana

Trainer4You Ravintovalmentaja -koulutuksen hinta on reilu 2000 euroa. Monille koulutuksen hinta voi kuulostaa isolta summalta ja onhan se paljon rahaa. Todellisuudessa tämä on kuitenkin pieni rahallinen panostus siihen nähden, mitä kaikkea rahasummalla saa mm. verkkoympäristössä päivittyvien materiaalien, valmiiden palvelumallien ja asiantuntijoiden opetuksen sekä toiminnan tuen muodossa.

Mikko Rinta
Artikkelin kirjoittaja on Mikko Rinta, Trainer4Youn ravitsemusyksikön johtaja ja laillistettu ravitsemusterapeutti.

Koulutuksessa opetelluilla palvelumalleilla pääset tienaamaan koulutukseen investoimiasi euroja takaisin jo koulutuksen aikana. Ohessa olevaan taulukkoon on laskettu, miten nopeasti koulutukseen satsatut eurot voi ansaita takaisin. Aina takaisinansainta ei ole näin yksiselitteistä, koska kaikki ravintovalmentajaksi opiskelevat eivät ala tekemään varsinaista laskutettavaa ravintovalmentajan työtä, vaan hyötyvät koulutuksesta tehostuneen ravinto-ohjaustyön, parantuneen ammattitaidon tai korotetun palkan muodossa.

rav-takaisinansainta
Klikkaa kuva suuremmaksi.

Lue lisää Trainer4You Ravintovalmentaja -koulutuksesta täältä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here