Trainer4You Blogi
Blogikirjoitukset, uutuudet, koulutusjulkaisut, kuulumisia Trainer4You tiimiltä sekä muita uutisia. Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat blogipäivitykset suoraan sähköpostiisi!
Kategoria
- Aerobinen harjoittelu 2
- Ammattina PT 12
- Anatomia & Fysiologia 18
- Asiakassuhde A:sta Ö:hön 12
- Auktorisoitu personal trainer 1
- E-sports 1
- E-urheilu 1
- Elintapalääkäri Jakob ... 13
- Erityisasiakkaat 13
- Harjoittelu ja liikunta 92
- Henkilökohtainen kasvu 58
- Henkilökuvat 81
- Intervalliharjoittelu 7
- Jatkokoulutukset 12
- Kehonkoostumusmittaus 1
- Kehonpainoharjoittelu 3
- Keskivartalo 3
- Kestävyys 19
- Kirjat 10
- Koulutus 10
- Koulutuskokemukset 2
- Kuntosali 16
- Kuntosalivalmennus 1
- Lantiopohjan harjoittaminen 1
- Lihasmassa 11
- Liike on lääke 5
- Liiketoiminta 69
- Liikunta lääkkeenä 13
- Motivaatio 1
- Myynti ja markkinointi 5
- Oppaat 14
- Painonhallinta 16
- Palautuminen 19
- Personal trainer 46
- Personal trainer -studio 3
- Personal training 183
- Psyykkinen valmennus 46
- Rasvanpoltto 8
- Ravintovalmennus 97
- Stressi 1
- Terveysvalmentaja 3
- Toiminnallinen harjoit... 2
- Työhyvinvointi 9
- Uni 1
- Uutiset 95
- Valmennustyö 1
- Vinkit kuntoilijalle 8
- Voima 16
- Voimavalmennus 9
- aktiivinen terveys 3
Kun asiakkaan paino ei putoa – 6 huomiota
Personal trainer Antti Rossi valottaa, mihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun painonpudotusta tavoittelevan asiakkaan paino junnaa paikallaan.
Joka maanantai suuri joukko suomalaisia päättää aloittaa innosta uhkuen uuden elämän. Jääkaappi ostetaan täyteen proteiinirahkaa ja kaapit täytetään laihdutusvalmisteilla. Nähdään nälkää, lähdetään aamulenkille tyhjällä mahalla ja rehkitään salilla. Aluksi kaikki menee mainiosti ja paino putoaa. Sitten tulee vastaan tilanne, jossa laihtuminen hidastuu ja lopulta tyssää kokonaan.
Liikunta-alan yrittäjän 80/20 -sääntö
Pareton -periaatteessa missä tahansa ilmiössä 80 prosenttia seurauksista johtuu 20 prosentista syitä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että 20 % tekemisestämme ja valinnoistamme vaikuttavat 80 prosenttiin tuloksesta. Omasta toiminnastaan ja liiketoiminnastaan täytyy löytää tuo 20 prosenttia, jotta saavutetaan mahdollisimman hyvä tulos ja asiakaskokemus.
Kolmen kerroksen banaanipiiras - Fuelfood
Miltä kuulostaisi ruoka, joka on nopea valmistaa, ravitsee kunnolla ja on tehty simppeleistä raaka-aineista? Juurikin tätä tarjoilee Hanna Skyttä uudessa kirjassaan Fuelfood. Kirja on täynnä herkullisia reseptejä, niin suolaisia kuin makeitakin. Tässä esimakua kirjasta, eli ihanan banaanipiiraan ohje!