STRESSINHALLINTAVALMENTAJA

TYÖKALUJA HENKISEN SUORITUSKYVYN PARANTAMISEEN.

Haluaisitko kasvattaa henkistä kapasiteettiasi ja elämänhallinta- ja stressinhallintataitojasi? Haluaisitko olla energisempi, aikaansaavampi ja kehittää kykyäsi toimia paineen allakin paremmin? Toimitko yksilöiden tai yhteisöjen parissa?

Jos haluat kehittää vastaavien taitojen valmennusosaamistasi, on Trainer4You Stressinhallintavalmentaja -koulutus juuri Sinua varten luotu, sopivassa suhteessa teoriaa ja käytännön harjoituksia sisältävä koulutusohjelma.

YHTEISTYÖSSÄ TRAINER4YOU JA HARRI GUSTAFSBERG

Trainer4You Stressinhallintavalmentaja -koulutus on Harri Gustafsbergin ja Trainer4Youn yhdessä tuottama, uusi, jatko- ja täydennyskoulutusohjelma.

Koulutuksessa keskitytään yksilön henkisen suorituskyvyn kasvattamiseen ja stressinhallintataitojen sekä tilannetajun kehittämiseen. Valmennuksessa käytettävä metodi on nimeltään iPREP (International Professional Resilience & Efficiency Program), joka on osa Mind Coach -menetelmää ja sen toimivuudella on vahva tieteellinen näyttö. Saat siis työkalut niin oman henkisen kapasiteettisi kehittämiseen, kuin myös asiakkaidesi elämänhallinta- ja stressinhallintataitojen valmentamiseen

MIND COACHING -MENETELMÄ

Mind Coaching menetelmä on syntynyt vaativan työelämän tarpeista, jossa sitä on kehitetty ja käytetty. Se soveltuu hyvin muun muassa oman sekä asiakkaan elämänhallinnan parantamiseen, elämätapamuutokseen tähtääväksi valmennukseksi, työelämän henkilöstön valmentamiseen sekä tavoitteelliseen urheilijoiden valmentamiseen.

Trainer4You Stressinhallintavalmentaja –koulutuksella saat myös Mind Coach® -sertifikaatin. Kyseinen tavaramerki on Harri Gustafsbergin yhtiön, Suomen Mentoritiimi Oy:n omistama tuotemerkki. Olemme Mentoritiimin lisäksi ainoa koulutusorganisaatio Suomessa, joka käyttää kyseistä menetelmää

Koulutus on suunnattu

Personal trainereille

Lajivalmentajille

Urheiluvalmentajille

Johtajille ja esimiehille

Vaativan työelämän toimijoille (esim. poliisit, palomiehet)

Henkilöstöasioista vastaaville henkilöille

Koulutuksen sisältö

Trainer4You Stressinhallintavalmentaja -koulutus sisältää 8 lähijaksopäivää sekä etäopiskelun Trainer4Youn sähköisessä oppimisympäristössä. Stressinhallintavalmentaja- ja Mind Coach® certified trainer -nimikkeeseen vaaditaan neljä hyväksytysti suoritettua lähijaksoa, kaksi harjoitusvalmennusasiakasta, joiden kanssa käytynä yhteensä kuusi valmennuskertaa + valmennustyöstä kirjoitetun yhteenvedon ja presentaation (4-6 sivua). Etäjaksoilla koulutukseen suositellaan käytettäväksi 4-8h per viikko.

1. Lähijakso
  • Mind Coach –menetelmän historia ja kehittyminen
  • Kokemuksellisen tiedon hyödyntäminen
  • Tieteelliset tutkimukset ja artikkelit
  • Koulutuksen periaatteet ja vaikuttamisen menetelmä
  • Miten mieli toimii ja miten siihen vaikutetaan?
  • Mitkä teoriat tukevat tehokasta oppimista?
  • Miten ajatteluun vaikutetaan ja miten sitä kehitetään?
  • Miten tunteita säädellään?
  • Keho–mieli-yhteys
2. Lähijakso
3. Lähijakso
4. Lähijakso

MIKSI SINUN KANNATTAA KOULUTTAUTUA TRAINER4YOU STRESSINHALLINTAVALMENTAJAKSI?

Esimiehen, valmentajan ja personal trainerin työssä suurin haaste ei ole pelkästään tiedon jakamisessa tai ratkaisujen löytämisessä. Keskeisin haaste löytyy mielestä, joka voi motivoituneenakin vastustaa tavoitteen suuntaista tekemistä, muutosta ja hyvien tapojen muodostusta.

Trainer4You Stressinhallintavalmentaja -koulutuksessa opit valmentamaan yksilöä niin, että hänen stressinhallinta-, toiminta- ja aikaansaamiskykynsä kasvavat. Henkisen suorituskyvyn kasvattaminen on kaiken arkisen stressin hallinnan ja oman kehittymisen ydintekijä.

Trainer4You Stressinhallintavalmentaja -koulutuksen avulla opit auttamaan ihmisiä hallitsemaan stressiä paremmin, kasvatat ammattitaitoasi, syvennät asiakassuhteen luottamusta, lisäät energiaa sekä innostusta valmentamiseen sekä opit vaikuttamisen arvokkaan taidon

harri-gustafsberg-kuva

Kouluttajat

HARRI GUSTAFSBERG

Harri Gustafsberg on Suomen arvostetuin ja kokenein stressinhallinnan ja resilienssin asiantuntija. Hänellä on monipuolinen ja vahva kokemus erilaisista stressitilanteista ja niiden hallinnasta. Gustafsberg on työskennellyt Poliisin valmiusyksikkö Karhussa yli 20 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta kouluttajana ja operatiivisena johtajana.

Gustafsberg on henkistä suorituskykyä, stressinhallintaa ja resilienssiä valmentava, tutkiva ja kehittävä filosofian tohtori (FT ja HTM). Lisäksi hän on tietokirjailija ja palkittu yrityspuhuja.

”Kun en löytänyt tarpeeksi uskottavaa valmentajaa, joka todella ymmärtää miten kehitettään kykyä toimia paineen alla ja menetelmää miten henkistä suorituskykyä vahvistetaan, päätin perehtyä aiheeseen itse. Matkani ei päättynyt väitöstutkimukseen, vaan se jatkuu edelleen", toteaa Gustafsberg.

Hänen käyttämänsä ja kehittämänsä valmennusmenetelmä kiinnostaa laajasti kansainvälistä tiedeyhteisöä. Menetelmä on kokemuksellisesti testattu, tieteellisesti tutkittu ja vahvistettu. Harri Gustafsberg kuuluu Toronton Yliopiston HartLab tutkimus- ja kehittämistiimiin. Lisäksi hän kuuluu Koreha-hankkeen tutkimusryhmään, jonka tutkimusaiheena on Kokonaisvaltainen resilienssin hallinta: yksilön mukautumisvalmiuden vahvistaminen osana kokonaisturvallisuutta. Hankkeen toteuttavat Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu ja Ulkopoliittinen instituutti.

Gustafsbergin kirjoittamat ja julkaisemat teokset ovat saaneet laajan kiinnostuksen. Hänen esikoisteoksensa ”Mielen valmentamisella optimaaliseen suoritukseen” ilmestyi 2014. “Tilannetaju, päätä paremmin” ilmestyi yhdessä Työpsykologian tohtori Helena Åhmanin kanssa kirjoitettuna syyskuussa 2017. ”Do people get shot because some cops Panic?” -teos julkaistiin 2018.

teemu-karppinen-kuva

TEEMU KARPPINEN

Teemu on Harrin perustaman Suomen Mentoritiimi Oy:n koulutuksista vastaava johtaja ja valmentaja. Hän on valmentanut yli kymmenen vuotta henkistä ja fyysistä suorituskykyä. Valmennuksissaan ja luennoissaan hän yhdistää menestyksekkäästi nämä kaksi elementtiä toimivaksi kokonaisuudeksi. Lisäksi hän on Speakerforum TOP 100 puhuja.

Suosituille valmennuksille on ottanut osaa jo satoja eri alojen ammattilaisia huippu-urheilijoista ja lääkäreistä aina suuryritysten johtajiin. Teemu on valmentanut paljon eri organisaatioissa Suomessa ja ulkomailla niin johtoryhmiä kuin henkilöstöjä. Hänellä on kaiken kaikkiaan jo yli 10 000 valmennusta takana.

Teemun valmennusfilosofian mukaan menestys on hyvinvoivan yksilön sivutuote. Toisin sanoen henkilökohtaisen tasonnoston kolme tärkeintä elementtiä ovat vahva henkinen, fyysinen ja sosiaalinen suorituskyky.

”Valmentamaan oppii valmentamalla ja jokainen valmennettava on yksilö, siksi valmentajan kokemuksen tärkeyttä ei voi koskaan korostaa liikaa. Lisäksi tueksi tarvitaan paljon tutkittua tietoa, kokonaisuuden hahmottamista sekä aitoa vuorovaikutusta”. ”

KOULUTUKSEN MAKSUVAIHTOEHDOT

Ilmoittaudu koulutukseen hyvissä ajoin ennen alkamispäivää! Saat edullisemman early bird hinnan sekä sinulla on aikaa valmistautua koulutukseen sinulle lähettämämme materiaalipaketin muodossa.

Stressinhallintavalmentaja- ja Mind Coach® certified trainer -nimikkeeseen vaaditaan neljä hyväksytysti suoritettua lähijaksoa, kaksi harjoitusvalmennusasiakasta, joiden kanssa käytynä yhteensä kuusi valmennuskertaa + valmennustyöstä kirjoitetun yhteenvedon ja presentaation (4-6 sivua). Etäjaksoilla koulutukseen suositellaan käytettäväksi 4-8h per viikko.

Koulutuksen ovh hinta 2490 euroa

Voit jakaa koulutusmaksun joustavasti jopa 36 kuukausierään Svea erämaksulla. Tällöin maksat koulutuksen hinnan lisäksi vain kertaluontoisen 5 euron tilinavausmaksun. Svea erämaksusta et maksa korkoa. Lue lisää Svea erämaksusta täältä.

Koulutuksien osallistumispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki sivuillamme ilmoitetut hinnat sisältävät alv:ta 24 %. Löydät koulutuksen early bird tarjouksien päivämäärät "lisätietoja" linkin takaa. Lue lisää maksuehdoista täältä.

Vielä kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö koulutuksesta

Haluatko että otamme sinuun yhteyttä koulutukseen liittyen? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme yhteyttä ja vastaamme koulutukseen liittyviin kysymyksiin.Kysymyksiä?

Laita meille viestiä chatissa (arkisin 9-17) niin mietitään sinulle paras koulutusvaihtoehto. Voit muutenkin jutella kanssamme mistä tahansa opintoihin tai alaan liittyvästä asiasta chatin kautta. Jos emme juuri nyt ole paikalla chatissa, niin jätä yhteystietosi ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Katso kaikki palautteet koulutuksesta

Keräämme aktiivisesti palautetta koulutuksistamme ja kouluttajistamme. Ilman ohjaavaa palautetta on kaikki tekeminen lähempänä ”pimeässä suunnistamista” kuin määrätietoista etenemistä kohti tavoitetta.

Esimerkkilaskelmat kuukausieristä

Katso alta esimerkkilaskelmia maksusopimuksesta eri ajanjaksolle. Erämaksut tapahtuvat yhteistyössä Svean kanssa. Katso Svea Erämaksua koskevia kysymyksiä ja vastauksia tästä.

Maksuaika 6kk

Esimerkkilaskelma 6 kuukauden maksusopimuksesta

Korko: 0%
Avausmaksu: 5,00 €
Kuukausimaksu: 0,00 €
Todellinen vuosikorko: 0,93 %

Luottokustannukset yhteensä: 5,00 €
Kokonaiskustannukset: 2495,00 €

Rahoitettava erä: 2490,00 €
Maksuaika: 6 kuukautta
KUUKAUSIERÄ: 415,00 € / KK

Maksuaika 12kk
Maksuaika 24kk
Maksuaika 36kk

Lue lisää lataamalla Stressinhallintavalmentaja -opas.

Trainer4You Stressinhallintavalmentaja -koulutuksen avulla opit auttamaan ihmisiä hallitsemaan stressiä paremmin, kasvatat ammattitaitoasi, syvennät asiakassuhteen luottamusta, lisäät energiaa sekä innostusta valmentamiseen sekä opit vaikuttamisen arvokkaan taidon.